folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 2 Yıllık Üni Kafayı Yicem Of

2 Yıllık Üni Kafayı Yicem Of

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek

geçen sene 2 yıllık üni okuyodum ilk yarı yılının ilk yarısında finallere girmeden parasızlıktan devam etmedim çoğu dersten kaldım. ben şimdi o okulda yine devam edemicem kaydımı şuan bulunduğum ile aldırmak istiyorum ama yok başarı oranı yok cart yok curt isteniyor + hastalığım sebebiyle zaten ta o okula gidip kaydımı sildirip geri gelemem..

napcam şimdi kafayı yemek üzereyim ben :S ..

şimdi 2 seçenek düşünüyorum

1- kayıt yenileyip okulu dondurmak

2- seneye tekrar öss formu doldurup 2 yıllığa geçiş yapmaya çalışmak

sorunlar;

okulu dondurmak hadi neyse halledilir de ben seneye form doldurup 2 yıl aradan sonra 2 yıllığa yine geçiş yapabilme hakkına sahip olabilecek miyim? 

bilen biri cevap verebilir mi akıl verebilir mi napcam ben ya :S 

:|
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turunc4u
    turunc4u's avatar
    Erkek

Belki daha çok üzülceksin ama okulu dondurmak da kolay bişey değil. Çok önemli mazeretlerinin olması lazım ve öğrenci kurulunun sana inanması lazım. Diğer sorunun cevabını bilmiyorum :(

Hoca benden sana tavsiye daha çok çalış yada en azından biraz çalış öss'ye tekrar gir. Össyi kazanması asp öğrenmekten daha kolay emin ol :) Dersaneye gidemiceksen zirve birey final gibi dergilere abone ol her gün çalış kesinlikle kazanırsın...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek
    ya önemli mazeret buluruz en basiti o ilde oturmuyorum ta 800 km uzaktaki memlekete okumaya mı gitcem .. veya hastayım işte şuan hastaneye yatsam rahat bi 5 6 ay yatırırlar akciğerlerden de ne bileyim.. herşeyde üst üste binmiyo mu deli oluyorum aq ! ..

:|
Toplam Hit: 541 Toplam Mesaj: 3