2 Yıllık Üni Kafayı Yicem Of
-
geçen sene 2 yıllık üni okuyodum ilk yarı yılının ilk yarısında finallere girmeden parasızlıktan devam etmedim çoğu dersten kaldım. ben şimdi o okulda yine devam edemicem kaydımı şuan bulunduğum ile aldırmak istiyorum ama yok başarı oranı yok cart yok curt isteniyor + hastalığım sebebiyle zaten ta o okula gidip kaydımı sildirip geri gelemem..
napcam şimdi kafayı yemek üzereyim ben :S ..
şimdi 2 seçenek düşünüyorum
1- kayıt yenileyip okulu dondurmak
2- seneye tekrar öss formu doldurup 2 yıllığa geçiş yapmaya çalışmak
sorunlar;
okulu dondurmak hadi neyse halledilir de ben seneye form doldurup 2 yıl aradan sonra 2 yıllığa yine geçiş yapabilme hakkına sahip olabilecek miyim?
bilen biri cevap verebilir mi akıl verebilir mi napcam ben ya :S
-
Belki daha çok üzülceksin ama okulu dondurmak da kolay bişey değil. Çok önemli mazeretlerinin olması lazım ve öğrenci kurulunun sana inanması lazım. Diğer sorunun cevabını bilmiyorum :(
Hoca benden sana tavsiye daha çok çalış yada en azından biraz çalış öss'ye tekrar gir. Össyi kazanması asp öğrenmekten daha kolay emin ol :) Dersaneye gidemiceksen zirve birey final gibi dergilere abone ol her gün çalış kesinlikle kazanırsın...
-
ya önemli mazeret buluruz en basiti o ilde oturmuyorum ta 800 km uzaktaki memlekete okumaya mı gitcem .. veya hastayım işte şuan hastaneye yatsam rahat bi 5 6 ay yatırırlar akciğerlerden de ne bileyim.. herşeyde üst üste binmiyo mu deli oluyorum aq ! ..