folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder 20 Kontörlü Avea Hat Ne Kadar? Ve Hangi Hattı Almamı Önerirsiniz?

20 Kontörlü Avea Hat Ne Kadar? Ve Hangi Hattı Almamı Önerirsiniz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SoloTurk
    SoloTurk's avatar
    Erkek

Arkadaşlar, hat fiyatlarının Türkiye genelinde aynı olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden çarşıya gitmeden önce yanımda ona göre para almak istedim. Çünkü 3 tane hat alacağım.

Avea hat fiyatları ne kadar? 20 kontörlü uygun olur.

Ve öğrenciyim avea almayı düşünüyorum. Ama siz hangisini önerirsiniz? Ekonomik olarak Cebime hangisi iyi gelir :)

Cevabınızı bekliyorum

Oksijen, belki de yavaş yavaş öldüren bir zehirdir...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

Hocam avea kullanıyorum memnunum .  Call Centerde calışan bi tanıdığım var şükür kontürsüz de kalmıyorum :D şaka maka bi yana Kampanyaları cok iyi mobil öğrenci tarifesine gecersin 39  kontüre 500 sms her yöne .. harika uyğulamaları var 10 dakika arandınmı her yone 5 kontür kazanıyorsun .. avea tavsiye ederim . Önemli bişi : yaşadığın yerde cekmeme gibi bir sorunu varsa sakın bulaşma aldığına pişman olursun ..

Edit : fiyatı aklımda yok :s sorarım ama

E2 : 14.5 bizim burda 20 kontürlü öğrendim hoca ..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SoloTurk
    SoloTurk's avatar
    Erkek

Amd-x bunu yazdı:
    -----------------------------

Hocam avea kullanıyorum memnunum .  Call Centerde calışan bi tanıdığım var şükür kontürsüz de kalmıyorum :D şaka maka bi yana Kampanyaları cok iyi mobil öğrenci tarifesine gecersin 39  kontüre 500 sms her yöne .. harika uyğulamaları var 10 dakika arandınmı her yone 5 kontür kazanıyorsun .. avea tavsiye ederim . Önemli bişi : yaşadığın yerde cekmeme gibi bir sorunu varsa sakın bulaşma aldığına pişman olursun ..

Edit : fiyatı aklımda yok :s sorarım ama

E2 : 14.5 bizim burda 20 kontürlü öğrendim hoca ..

Tamam hoca Allah razı olsun, Bende avea kullanıyorum ama hat değiştirmem gerekli. Kayseri'de çekmezse zaten hiçbir yerde çekmez. Çok sağol

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

Rica ederim hocam (: n demek ..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mirliva
    mirliva's avatar
    Erkek

arkadaş git turkcell al derim ben avea hattımı braktım her yerde çekmyor diye evde cama yapışıp msj atmaktan bıkmıştım turkcel 20 konturlu 12 tl sanırım ben 100 konturlu aldım 35 konture 10000 msj yaptım geri kalan kontur bana 2 haftaya yakın yetti hem genc tarifeye geçer uzun konusursun hem daha çok kampanya var

Bir insanın sana neler verebileceği değil, senin için nelerden vazgeçebileceği önemlidir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SoloTurk
    SoloTurk's avatar
    Erkek

mirliva bunu yazdı:

arkadaş git turkcell al derim ben avea hattımı braktım her yerde çekmyor diye evde cama yapışıp msj atmaktan bıkmıştım turkcel 20 konturlu 12 tl sanırım ben 100 konturlu aldım 35 konture 10000 msj yaptım geri kalan kontur bana 2 haftaya yakın yetti hem genc tarifeye geçer uzun konusursun hem daha çok kampanya var

Bu konuda kararsızım kardeş ya, benim etrafımda avealı insan çok fazla, onunda etkisi var...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mosquit0
    mosquit0's avatar
    Erkek

turkcell

adaletin bu suçu önleyemiyecek olduğunu düşünüyorsan yargıçda sen ol cellad da
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

vodafon

http://www.vodafone.com.tr/Tarifeler/yeni-cep-1.php

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek

ben turkcell ve avea kullanıyorum, turkcell al, avea dandik.sözün özü.

http://kocaer.me
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek

git 20 kontörlü bir hat al GENC AVEA yaz 6363'e msj gönder ardından 100 kontör yüklersen 5 dk'sı 2 knt e tüm avealılar ile görüşebilirsin..mobil öğrenci 50 kontör ücretindedir..önermem..çünkü mobilöğrenci revize ediliyor..tüm mobilöğrencililer Genc Avea'lı olarak tanımlanacak kısa bi süre içersinde..150 knt yüklerse 3 saat ücretsiz görüşme süresi gelecek avea'lılar ile biterse'de 10 dk sı 2 knt..250 knt. yüklersen bunlar devam edecek artı olarakta her yöne 150 sms gelecek ücretsiz..

Ayrıntılı Bilgi:500 :P

dont think twice its all right
Toplam Hit: 5336 Toplam Mesaj: 10