20 Kontörlü Avea Hat Ne Kadar? Ve Hangi Hattı Almamı Önerirsiniz?
-
Arkadaşlar, hat fiyatlarının Türkiye genelinde aynı olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden çarşıya gitmeden önce yanımda ona göre para almak istedim. Çünkü 3 tane hat alacağım.
Avea hat fiyatları ne kadar? 20 kontörlü uygun olur.
Ve öğrenciyim avea almayı düşünüyorum. Ama siz hangisini önerirsiniz? Ekonomik olarak Cebime hangisi iyi gelir :)
Cevabınızı bekliyorum
-
Hocam avea kullanıyorum memnunum . Call Centerde calışan bi tanıdığım var şükür kontürsüz de kalmıyorum :D şaka maka bi yana Kampanyaları cok iyi mobil öğrenci tarifesine gecersin 39 kontüre 500 sms her yöne .. harika uyğulamaları var 10 dakika arandınmı her yone 5 kontür kazanıyorsun .. avea tavsiye ederim . Önemli bişi : yaşadığın yerde cekmeme gibi bir sorunu varsa sakın bulaşma aldığına pişman olursun ..
Edit : fiyatı aklımda yok :s sorarım amaE2 : 14.5 bizim burda 20 kontürlü öğrendim hoca ..
-
Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam avea kullanıyorum memnunum . Call Centerde calışan bi tanıdığım var şükür kontürsüz de kalmıyorum :D şaka maka bi yana Kampanyaları cok iyi mobil öğrenci tarifesine gecersin 39 kontüre 500 sms her yöne .. harika uyğulamaları var 10 dakika arandınmı her yone 5 kontür kazanıyorsun .. avea tavsiye ederim . Önemli bişi : yaşadığın yerde cekmeme gibi bir sorunu varsa sakın bulaşma aldığına pişman olursun ..
Edit : fiyatı aklımda yok :s sorarım amaE2 : 14.5 bizim burda 20 kontürlü öğrendim hoca ..
-----------------------------Tamam hoca Allah razı olsun, Bende avea kullanıyorum ama hat değiştirmem gerekli. Kayseri'de çekmezse zaten hiçbir yerde çekmez. Çok sağol
-
Rica ederim hocam (: n demek ..
-
arkadaş git turkcell al derim ben avea hattımı braktım her yerde çekmyor diye evde cama yapışıp msj atmaktan bıkmıştım turkcel 20 konturlu 12 tl sanırım ben 100 konturlu aldım 35 konture 10000 msj yaptım geri kalan kontur bana 2 haftaya yakın yetti hem genc tarifeye geçer uzun konusursun hem daha çok kampanya var
-
mirliva bunu yazdı:
-----------------------------
arkadaş git turkcell al derim ben avea hattımı braktım her yerde çekmyor diye evde cama yapışıp msj atmaktan bıkmıştım turkcel 20 konturlu 12 tl sanırım ben 100 konturlu aldım 35 konture 10000 msj yaptım geri kalan kontur bana 2 haftaya yakın yetti hem genc tarifeye geçer uzun konusursun hem daha çok kampanya var
-----------------------------Bu konuda kararsızım kardeş ya, benim etrafımda avealı insan çok fazla, onunda etkisi var...
-
turkcell
-
-
ben turkcell ve avea kullanıyorum, turkcell al, avea dandik.sözün özü.
-
git 20 kontörlü bir hat al GENC AVEA yaz 6363'e msj gönder ardından 100 kontör yüklersen 5 dk'sı 2 knt e tüm avealılar ile görüşebilirsin..mobil öğrenci 50 kontör ücretindedir..önermem..çünkü mobilöğrenci revize ediliyor..tüm mobilöğrencililer Genc Avea'lı olarak tanımlanacak kısa bi süre içersinde..150 knt yüklerse 3 saat ücretsiz görüşme süresi gelecek avea'lılar ile biterse'de 10 dk sı 2 knt..250 knt. yüklersen bunlar devam edecek artı olarakta her yöne 150 sms gelecek ücretsiz..
Ayrıntılı Bilgi:500 :P