20 Milyon Dolarlık İş Teklifi (E-Mail)
-
Arkadaşlar e-mail ile bi iş teklifi var ne diyorsunuz,arkadaş gayrimenkul yatırım yöneticisi arıyormuş ?
Dear Friend,
RE: Funds Investment and Management Placement of $20 Million.
I am Mr. Abdulaziz Mohammed the Son of the personal chief security attached to the late Libya president Col. Muammar Gaddafi, before he was killed by the rebel force led by (NATO). I am presently seeking asylum in Europe. I am soliciting for investment manager to manage my financial estate of $20 Million in long-term business venture in your country/company.
You will be required to;
[1]. Receive the funds.
[2]. Invest and Manage the funds profitably.
I am willing to negotiate Management sharing percentage after your acceptance. I expect to hear from you urgently as this is a high priority Investment Placement and kindly send your information to enhance communication.
Thank you for your understanding.
Sincerely Yours,
Mr. Abdulaziz Mohammed
-
Reddet hacı. Ben senin 20 milyonuna bakacak adam mıyım de. Bana her gün onlarca spam mail geliyor milyar dolarlar vadediyor, senin parana mı kaldım de.
-
diamonique bunu yazdı:
-----------------------------Reddet hacı. Ben senin 20 milyonuna bakacak adam mıyım de. Bana her gün onlarca spam mail geliyor milyar dolarlar vadediyor, senin parana mı kaldım de.
-----------------------------xD
-
şimdi her türlü gayrimenkülü yatırırımda...
önemli bi hususu berlitmemişler..
NE TARAFA YATIRCAZ ?...
-
akbil ve yemek de iste
-
kandırıyolar dıkkat et
20 az
-
maserati bunu yazdı:
-----------------------------akbil ve yemek de iste
-----------------------------akbil full olsun metrobüsede binersin !
-
20 milyon dolar mı?
Maili okumaya bile tenezzül etmem.
-
BarisYigit bunu yazdı:
-----------------------------şimdi her türlü gayrimenkülü yatırırımda...
önemli bi hususu berlitmemişler..
NE TARAFA YATIRCAZ ?...
-----------------------------sağa doğru yatır :)
-
aşaga dogru sal .