folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder 20 Yaşında Genç Bir Arkadaş İçin İş Lazım

20 Yaşında Genç Bir Arkadaş İçin İş Lazım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balbazar
    balbazar's avatar
    Erkek

Tanıdığım 20 yaşında genç bir arkadaş için açtım. İstanbul avrupa tarafında yaşıyor. Şu anda iş arıyor fakat birçok yere gitmesine rağmen henüz bir sonuç alamamış. Kafe, restoran ve benzeri bir çok yeri denemiş. 

Genç, öğrenmeye açık ve çalışmak isteyen biri.

yapay zekâ araçlarını aktif kullanabiliyor.. Tabii ki çok ileri seviye bir yazılımcı olarak değil; ama başlangıç-orta seviye dijital işler, destek işleri ve öğrenerek ilerleyebileceği görevler için uygun zeki biridir.

Dijital işler dışında normal bir işte de çalışmaya açık paraya ihtiyacı var.

Bu arkadaşa iş verebilecek, yönlendirebilecek veya tavsiyede bulunabilecek biri varsa çok iyi olur. Tam zamanlı, yarı zamanlı, uzaktan veya proje bazlı işler değerlendirilebilir.

Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkür ederim.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oliWeR
    oliWeR's avatar
    Erkek

20 yaşında bir gencin İstanbul Avrupa yakasında yaşayıpda iş bulamaması, İstanbulda bulunmayan işin kenar köşe ilçelerde gençleri ne hale getirebileceğini düşünün. Yazık gerçekten yazık

Arkadaşa Allah kolaylık versin, İnş. İstediği işi bulur. 

Ne çok küfür ediyorsun diyorlar. Ne yani hayatın içine edenlere şiir mi yazayım ?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

vay be kafe restoranda da olmuyorsa ilginç gerçekten

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

muhtemelen kafe restoran da iş bulabilir ama halini anlayabiliyorum 40 bin maaş verip 12 saat çalışmasını bekliyorlar sabah aç akşam kapat 10 bini yola gitsin geriye kalanla da istanbulda birşey alamadığı için neden çalışıyorum ki kafasına giriyor. işsizliğin en büyük sebebi bu aslında. eskiden maaşın 10da biri yaşama giderdi şimdi 4 te biri sadece yola gidiyor. Allah kolaylık versin. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balbazar
    balbazar's avatar
    Erkek
    BosphorusPasha bunu yazdı

muhtemelen kafe restoran da iş bulabilir ama halini anlayabiliyorum 40 bin maaş verip 12 saat çalışmasını bekliyorlar sabah aç akşam kapat 10 bini yola gitsin geriye kalanla da istanbulda birşey alamadığı için neden çalışıyorum ki kafasına giriyor. işsizliğin en büyük sebebi bu aslında. eskiden maaşın 10da biri yaşama giderdi şimdi 4 te biri sadece yola gidiyor. Allah kolaylık versin. 

Restoran a da gitmiş ancak iş vermemişler. Muhtemelen tek başına bulamıyor birinden destek lazım

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

hocam selamlar

ingilizce seviyesi nasıl?  bizim OCC departmanına deneyimsiz personel bakıyorlardı. yazabilirseniz size bir mail adresi atayım CVsini iletsin. 

şartları tam olarak bilmiyorum o departmanın

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek
    DaSpOnGe bunu yazdı

hocam selamlar

ingilizce seviyesi nasıl?  bizim OCC departmanına deneyimsiz personel bakıyorlardı. yazabilirseniz size bir mail adresi atayım CVsini iletsin. 

şartları tam olarak bilmiyorum o departmanın

OCC ne demek?

Agronomist + Yaprak Tütün Uzmanı
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

operation control center. 

yabancı tescilli havayolları ve özel jetler için türkiye de temsilcilik ve yer hizmetleri servisleri de veriyoruz.  Bu birimimiz için personel aranıyordu en son. Ofis bakırköy dünya ticaret merkezinde.

Yakında bir havayoluda şirkete komple katılacak occ birimine. bu sebeple IGA da görev yapacak personelde alabilirler yada occ den birilerini kaydırabilirler.

havalimanında çalışıpta yolunu bulamayan adam da ne bileyim :D

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek

O yaşlarda bende ne kadar alakasız iş varsa hepsini girdim denedim oldu olmadı dedimm.O dönem bana kızanlar gülenler oldu  aslında ben sadece sevdiğim işi arıyordum.Artık gerçek manada sevdiğim işi yapıyorum.O dönem bana gülen kızanlar işe küfür ederek gidiyor maalesef.O genç kardeşimize bu yolda başarılar

Antalya'da Emlakçı parçası :)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balbazar
    balbazar's avatar
    Erkek

arkadaşa iş bulduk. herkese teşekkürler yardımı dilekleri ve desteği için .

Toplam Hit: 688 Toplam Mesaj: 10
#iş