20 Yaşında Genç Bir Arkadaş İçin İş Lazım
-
Tanıdığım 20 yaşında genç bir arkadaş için açtım. İstanbul avrupa tarafında yaşıyor. Şu anda iş arıyor fakat birçok yere gitmesine rağmen henüz bir sonuç alamamış. Kafe, restoran ve benzeri bir çok yeri denemiş.
Genç, öğrenmeye açık ve çalışmak isteyen biri.
yapay zekâ araçlarını aktif kullanabiliyor.. Tabii ki çok ileri seviye bir yazılımcı olarak değil; ama başlangıç-orta seviye dijital işler, destek işleri ve öğrenerek ilerleyebileceği görevler için uygun zeki biridir.
Dijital işler dışında normal bir işte de çalışmaya açık paraya ihtiyacı var.
Bu arkadaşa iş verebilecek, yönlendirebilecek veya tavsiyede bulunabilecek biri varsa çok iyi olur. Tam zamanlı, yarı zamanlı, uzaktan veya proje bazlı işler değerlendirilebilir.
Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkür ederim.
-
20 yaşında bir gencin İstanbul Avrupa yakasında yaşayıpda iş bulamaması, İstanbulda bulunmayan işin kenar köşe ilçelerde gençleri ne hale getirebileceğini düşünün. Yazık gerçekten yazık
Arkadaşa Allah kolaylık versin, İnş. İstediği işi bulur.
-
vay be kafe restoranda da olmuyorsa ilginç gerçekten
-
muhtemelen kafe restoran da iş bulabilir ama halini anlayabiliyorum 40 bin maaş verip 12 saat çalışmasını bekliyorlar sabah aç akşam kapat 10 bini yola gitsin geriye kalanla da istanbulda birşey alamadığı için neden çalışıyorum ki kafasına giriyor. işsizliğin en büyük sebebi bu aslında. eskiden maaşın 10da biri yaşama giderdi şimdi 4 te biri sadece yola gidiyor. Allah kolaylık versin.
-
BosphorusPasha bunu yazdı
muhtemelen kafe restoran da iş bulabilir ama halini anlayabiliyorum 40 bin maaş verip 12 saat çalışmasını bekliyorlar sabah aç akşam kapat 10 bini yola gitsin geriye kalanla da istanbulda birşey alamadığı için neden çalışıyorum ki kafasına giriyor. işsizliğin en büyük sebebi bu aslında. eskiden maaşın 10da biri yaşama giderdi şimdi 4 te biri sadece yola gidiyor. Allah kolaylık versin.
Restoran a da gitmiş ancak iş vermemişler. Muhtemelen tek başına bulamıyor birinden destek lazım
-
hocam selamlar
ingilizce seviyesi nasıl? bizim OCC departmanına deneyimsiz personel bakıyorlardı. yazabilirseniz size bir mail adresi atayım CVsini iletsin.
şartları tam olarak bilmiyorum o departmanın
-
DaSpOnGe bunu yazdı
hocam selamlar
ingilizce seviyesi nasıl? bizim OCC departmanına deneyimsiz personel bakıyorlardı. yazabilirseniz size bir mail adresi atayım CVsini iletsin.
şartları tam olarak bilmiyorum o departmanın
OCC ne demek?
-
operation control center.
yabancı tescilli havayolları ve özel jetler için türkiye de temsilcilik ve yer hizmetleri servisleri de veriyoruz. Bu birimimiz için personel aranıyordu en son. Ofis bakırköy dünya ticaret merkezinde.
Yakında bir havayoluda şirkete komple katılacak occ birimine. bu sebeple IGA da görev yapacak personelde alabilirler yada occ den birilerini kaydırabilirler.
havalimanında çalışıpta yolunu bulamayan adam da ne bileyim :D
-
O yaşlarda bende ne kadar alakasız iş varsa hepsini girdim denedim oldu olmadı dedimm.O dönem bana kızanlar gülenler oldu aslında ben sadece sevdiğim işi arıyordum.Artık gerçek manada sevdiğim işi yapıyorum.O dönem bana gülen kızanlar işe küfür ederek gidiyor maalesef.O genç kardeşimize bu yolda başarılar
-
arkadaşa iş bulduk. herkese teşekkürler yardımı dilekleri ve desteği için .