200 TL-350 TL Arası Alınabilecek En İyi Kablosuz Modem Tavsiyesi ?
-
müridler 200-350 TL bütçe ayırdığım modem için önerilerinizi bekliyorum. ttnet kullanıcam. fiber değil şimdiden yardımcı olan fikir bağışlayan herkese sonsuz teşekkürler.
-
Pişman olmayacağın bir modem istersen bir incele
-
enicma bunu yazdı
Saglam biseye benziyor ...
-
daha farklı tavsiyeler yokmudur
-
enicma bunu yazdı
benimde tavsiyemdir ;)
-
telekomun beleş verdiği airties modem'den çok memnunum. ne kopma, ne hız düşüklüğü. canavar gibi. usb çıkışı da var. boşuna 20-300 lira verme.
-
rebelpower bunu yazdı
daha farklı tavsiyeler yokmudur
İstemiş olduğun modemden beklentilerini yazarsan daha fazla yardımcı olabiliriz online oyunlarda takılma sorun değil modem koptuğunda hemen link almasada olur gigabit port ihtiyacım yok diyorsan 3-5cihaz bağlandığında modem şişsede olur vs.vs ihtiyacın doğrultusunda fiyat ile istediğin gibi oynarsın önemli olan neiçin kullanacağındır
enicma tarafından 01/May/14 13:15 tarihinde düzenlenmiştir -
hocam gerektiğinde 15e kadar cihaz bağlanıcak sürekli downloadda olucak. kopma vs istemiyorum çekim gücü 100 mt çapında kapalı alanda olucak. şişme kasma vs olmaması gerekiyor.
-
Hocam ilk yazdığım asus marka moden kat kat fazlasıyla işini görür extradan başka bir cihaz almana gerek yok ha dersenki benim asus cihazlarına karşı bir anti patim var ozaman aşağıdaki linkte yer alan cihazda işini görür 100mt kapsama alanı demişsin hangi cihazı alırsan al tamamen senin kullanacağın yere bağlı duvar kanlığı kullanılan kablosuz deck telefonlar çevredeki vericiler bunlar kullanacağın cihazın bağlantı ve kapsama alanını etkiler bu 2 cihaz fazlasıyla senin işini görür
http://www.hepsiburada.com/liste/tp-link-td-w8980-600mbps-n-kablosuz-dual-band-4-port-gibabit-3x5dbi-degistirelebilir-antenli-2xusb-wps-ewan-adsl2-modem-router-ap/productDetails.aspx?productId=bd303572&categoryId=3009801
-
Cisco, Linksys, Ruckus bunlar kaliteli markalar. parana uygun kullanacağın mekana göre araştırabilrsin