2000-2500 Arası Android Telefon Arıyorum
-
2000-2500 arası android telefon arıyorum.
-
3 sene önce samsung a01 1800 liraya aldım. öyle donma yavaşlama falan yaşamadım. şarjı "benim" kullanmama göre ortalama 3 gün gidiyor, az kurcalarsam 4 gün gittiği de oluyor. "ben" öyle pek oyun oynamam, telefondan sosyal medyaya pek bakmam, kazamdan dolayı rahat konuşamadığım için pek konuşmuyorum, genelde mesaj için kullanıyorum. bunlardan şarjı öyle çok gidiyo (;
başka akıllı telefondan beklenen herşey var işte. soracağın varsa sorabilirsin.
-
ajan1111 bunu yazdı
3 sene önce samsung a01 1800 liraya aldım. öyle donma yavaşlama falan yaşamadım. şarjı "benim" kullanmama göre ortalama 3 gün gidiyor, az kurcalarsam 4 gün gittiği de oluyor. "ben" öyle pek oyun oynamam, telefondan sosyal medyaya pek bakmam, kazamdan dolayı rahat konuşamadığım için pek konuşmuyorum, genelde mesaj için kullanıyorum. bunlardan şarjı öyle çok gidiyo (;
bu telefon eski hocam tarihin çöp sepetine gitmiş :D
-
serdo bunu yazdıajan1111 bunu yazdı
bu telefon eski hocam tarihin çöp sepetine gitmiş :D
tövbe et eski meski çöp falan deme çarpılırsın :D normal bir akıllı telefonda beklenen her özellik var. daha ne istiyonki? özel bir isteğin varsa onu söyle.
-
Yenilenmiş general mobile kendi sitesinden al. Batarya ve ekran değişimi yapılmış olsun WhatsApp dan ısrarla sor yanıtlıyorlar. 2 sene götürür 2k bandındakiler.
Facebook'ta suri kaçakçılar var onlardan da alabilirsin. Zahter falan var arat çıkar koyu reisçidir dokunan eden olmaz kargo ile alabilirsin.
RETRET tarafından 10/Haz/23 12:56 tarihinde düzenlenmiştir -
güvenilmez hocam parça değişmiş tamir görmüş ama söylemiyorlar
-
hocam oneplus bak bütçen hangisine yetiyosa. 3 sene önce 3k ya oneplus 7 aldım hala canavar gibi. saf android zaten yavaşlama vs olmadı hiç.
-
serdo bunu yazdı
güvenilmez hocam parça değişmiş tamir görmüş ama söylemiyorlar
Değişen parçalar liste halinde yazıyor easy cep gibi değil.
-
https://www.alcatelmobile.com/tr/product/smartphone/alcatel1/alcatel-1s-2020/#feature
kenarda duruyor, araçta navigasyon ve bluetooth'tan müzik çalma için kullanmayı düşünüyordum.
teklifin varsa ilet hocam.
ekran koruyucu ve kılıf mevcut,
kozmetik olarak çok iyi konumda.
garantisi ya bitti yada bitmek üzere.
şehir izmir bu arada.
-
101 e gelmiş 2500 civarı beoşürlere bak istersen