2000 İle 2500 TL Arası Laptop Önerisi
-
S.a hocalar
artik masaustum beklentilerimi karsilamiyor bu yuzden laptop almak istiyorum .
Oncelikle kullancagim alnlari yazayim .
Autocad solidworks vb. Programlari kullanicam cok buyuk projeler olmasada sikinti cikartmamali cizerken ekran karti ve
ekran bouytu olarak mesela
Tabi bide oyun var severm yani oynamayida oynarken ekran goruntusu olsun islemcisi olsun beni yormasin istiyorum.
Yani kisaca alacagm laptopdan zevk almak istiyorum iste oynrken kasmck vs anlatabldmmi bilmiyorum :)
Gelelim asil konuya simdi az cok bilgim var tabi donanimda ama yeterli degl kesnlkle burdan verdgnz onerileri dikkate
alicam .
Dusundugm markalar Asus , lenova, ve msi bu msi yi hic kullanmadm ama duymlara gore iyi bi markayms.
Butceyi 2500 yaptm ama 3000 e kadar yolu var yani.
Fiyat ve performans acisindan i5 ini i 7 den ne farki var tam emin degilim
Ama az olam bilgimle.birlkte i7 dusnyrm tabi ona gore ekran karti vs fiyat cokmu farkeder emn deglm .
Bana soyle beni yormayacak keyif alicak surekli isinmaktan vs. Sikayet etmicem bi laptop oneriniz varmi :):)???
-
hocam bu aralar ben de çok baktım şu gözüme çarptı yani kendim de işin ehli değilim ama netten parçalara tek tek bakarak iyi olduğuna karar verdim bi bak derim.
http://bit.ly/1w297BP
-
her öneri istenen konuya yazıyorum buraya da yazayım :D lenovo y50 özellikleri bakımında oldukça iyi. Benim bütçeyi aşıyor ama araştırabilirsin.
-
valla hoca ne alırsın bilmiyorum ama ilk gördüğün core i7 etiketine atlama sakın, yeni i7 ler çift çekirdek / dört thread.
bi sikim anlamadım bu intelin yaptığı işten
-
Jilet_Boris bunu yazdı
valla hoca ne alırsın bilmiyorum ama ilk gördüğün core i7 etiketine atlama sakın, yeni i7 ler çift çekirdek / dört thread.
bi sikim anlamadım bu intelin yaptığı işten
Iste hocam bende tam cozemedgm icin soyle donanimci bi abiden guzel bisi yazmasini bekliyorum :)
-
Konuyu acali 1 ai gecti anca sira geldi .
Tekrar konuyu hortlatiyorum bu ay icinde alicam oneri verirseniz sevinirm .
Bide bunun yabinda tablet telefon onerisi istiyorum samsung galaxy tab in varmis sanirim sim kart ozelligi bu tabletleri hic bilmyrm tesekkue ettim :)
-
http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?urn=464795&kat=6454&lang=tr-TR#.VFVkKGdshUk
Hocam bende uzun zamandır alıcam diye araştıyorum. Monster ın kendi sitesindeki fiyatları beğendim. Özelliklerine göre uygun fiyat çekmişler. Linkteki bilgisayarın özellikleride iyi. Kendinde incele bi
@4 Bu arada Monster iyi bi markadır hocam.
Yukarıda biri lenovo y50 yazmış neredeyse aynı özelliklerde verdiğim monster la. Bende şaşırıyorum ama monster neden bu kadar ucuz. Kurdan mı etkilenmediler anlamadım :/
ndmylmz tarafından 02/Kas/14 00:57 tarihinde düzenlenmiştir -
http://www.tahribat.com/Forum-Sizce-Hangisi-201201/
burdaki iki modelde güzel. asus kullanan biri olarak ben asus almanı tavsiye ederim.
-
Lenovo z510 aldım. 2199 üzerine 199 lira daha ekleyip 120 gb ssd taktım.
alet şuan uçak.
i7 4700mq işlemci var benchmark testlerinden 7200 puan falan çıkarıyor.
740m ekran kartı var. oyun oynamadım performansını bilmiyorum fakat battlefield 4 oynuyorlar gayet.
dış kasa hariç güzel bilgisayar. klavye tuşları biraz hassas