2000TL Bütçeli Laptop Tavsiyesi
-
Merhaba arkadaşlar, 2000TL 'ye kadar laptop arıyorum.
Acer 5750G kullanıcısıydım laptopumdan memnundum şimdi fan çalışmadığı için perte çıktı ( zamanında fan çalışmadığı için kullanma demişlerdi ama dinlememiştim :D )
Bkz: http://tahribat.com/Forum-Laptop-Fanim-Calismiyor-194436/
Sonuç olarak laptop pert :D
Şimdi yeni alacağım laptopta ( Lol, Skyrim) tarzı oyunlar oynayacağım bol bol photoshop çalıştıracağım ve baya bi script, tema felan uğraşacağım.
Mümkünse ısınma yapmayacak tarzda ve güzel bir şey istiyorum. Güzel görünmesine gerek yok isterse merdane kadar kalınlığı, kaya kadar ağırlığı olsun önemli değil.
Önemli olan hızlı, ısınma sorunu yapmayacak tarzda bir laptop olması. Bu tarz laptop önerirseniz çok sevinirim.
Not: Son olarak hacılar bu laptopların altına koyulan fan soğutucular bir fayda sağlıyor mu yoksa para tuzağı mı?
-
Ucuza bulabilirsen aşağıdaki alete bak derim, veya lenovo y510p.
MSI NB GE60 2OE-295XTR
Yukarıdakileri bulamazsan bu seviye ürünlere bakabilirsin.
-
pcdoktor636 bunu yazdı
Ucuza bulabilirsen aşağıdaki alete bak derim, veya lenovo y510p.
MSI NB GE60 2OE-295XTR
Yukarıdakileri bulamazsan bu seviye ürünlere bakabilirsin.
İnceliyorum hocam teşekkürler bu lenovo y510p bir çok yerde daha gözüme çarptı kaliteli bir makineye benziyor ama fiyatıda fazlaymış :D
-
http://www.toshibatr.com/Laptop/Satellite/C-Serisi/C855-155
Canavar gibi.Geçen yıl aldım hala kullanıyorum dediğin gibi ısınma falan yok 1800 TL ye gelmişti indirimdeyken geçen yıl.
http://www.toshibaoutletcity.com/index.php?route=product/product&product_id=334
-
toshiba ve hp den uzak dur. lenovo asus veya msı orta sınıf oyuncu laptoplarına bakabilirsiniz veya lenovo normal laptoplarıda iyi bu arada vatandan alacağın zaman haftasonları bekle websitesine sık sık bak güzel kampanyaları oluyor bu aralar yaz indirimleri yaparlar malum piyasa yazın durgun oluyor canlandırmaları lazım
notuna cevap: gayet yararı var hemde kademeli yanı belirli açılara getirebilceğin bir stand alırsan baya güzel oluyor şahsen yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum monster laptop 7/24 açık banamısın demiyor
Ccaglayan tarafından 08/Tem/14 20:05 tarihinde düzenlenmiştir -
hocam yerindeolsam 2500 e cikar monster bi laptop abra serisi alirdim arkama bakmazdim o alacagin laptoplarin hic biri ileri duzey laptoplar degil abra seriside ileri duzey deildir ama suan icin piyasada acamadigi oyun vs yok her is icin uygun bir laptop f/p urunu ariorsan eger cok uygun
ayrica o alta konulan sogutucular super ise yariyortabi kaliteli bisi olucak 20 liraliklardandeil :D sony laptopumda 10-15 derecelik bir dusus saglior
-
Yorumlar için hepinize teşekkürler hacılar soğutucuyu kesinlikle laptopla beraber alacağım birde bu abra markasını ilk defa duyuyorum servisleri felan nasıldır bir sorun arıza çıktığı zaman verdikleri destek iyi midir? Bir arkadaş mac al demiş bir de onu araştırıyorum :D
-
asus i5 8ram 500hdd var 3-4 aylık bişey 2 küsür bine alınmış istersen bunu vereyim 1500'den
-
e2 bunu yazdı
Yorumlar için hepinize teşekkürler hacılar soğutucuyu kesinlikle laptopla beraber alacağım birde bu abra markasını ilk defa duyuyorum servisleri felan nasıldır bir sorun arıza çıktığı zaman verdikleri destek iyi midir? Bir arkadaş mac al demiş bir de onu araştırıyorum :D
abra marka deil hocam monster markasinin bir modeli :D abrayi en ucuz seri olmasindan dolayi onerdim valla servislerinden okudugum kadari ile 1 kisi bile sikayet edeni gormedim laptop kasa vs pek iyi bulmayan cok kisi var performans ve servisden herkez memnun
-
cemnet bunu yazdı
asus i5 8ram 500hdd var 3-4 aylık bişey 2 küsür bine alınmış istersen bunu vereyim 1500'den
Hacı i7 olarak almayı düşünüyorum şimdilik olmazsa pm atarım
Absolut bunu yazdıe2 bunu yazdıYorumlar için hepinize teşekkürler hacılar soğutucuyu kesinlikle laptopla beraber alacağım birde bu abra markasını ilk defa duyuyorum servisleri felan nasıldır bir sorun arıza çıktığı zaman verdikleri destek iyi midir? Bir arkadaş mac al demiş bir de onu araştırıyorum :D
abra marka deil hocam monster markasinin bir modeli :D abrayi en ucuz seri olmasindan dolayi onerdim valla servislerinden okudugum kadari ile 1 kisi bile sikayet edeni gormedim laptop kasa vs pek iyi bulmayan cok kisi var performans ve servisden herkez memnun
Cahilliğin gözü kör olsun :D Araştırıyorum hocam bakıyorum şimdi :D
e2 tarafından 08/Tem/14 23:28 tarihinde düzenlenmiştir -
bende dunverdim siparisi dedigim gibi sole birsey var alicak olanlara a5 1.1 ile 1.1.2 arasinda ki tek fark hocam hdd 250gb extrasi ve yaninda sozde canta hediye ediyorlar aradaki fark 100 lira benim gibi 1.1 i alip ozellestirmelerden 1tbligi secip 50 tl odeyerek alabilirsiniz yani kdv ile2558 emi ne geliyor 40 lirada cebinize kaliyor :D cante hediye ayagina 40 lira geciriolar :D