2002 Dünya Kupası İzleyenler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balboa
    Balboa's avatar
    Erkek

Beyler böyle bir konu açtığım için kusura bakmayın ama bu artık benim için bir

Onur 

Gurur 

Ve 

Şahsiyet meselesi olmuştur... 

"2002 dünya kupası maçlarında gol olunca ekranın ortasından ufak bir uzay aracı gibi bir şey çıkar ve skorboard'a ateş ederdi ve skor değişirdi" harika bir animasyondu  ben bunu her golde gördüğüme adım gibi eminim yani en emin olduğum şeyler sıralamasında ilk üçe girer o derece 

Gelelim probleme o yıllarda maçı beraber izlediğimiz eş dost akraba arkadaş arasında geçen gün 2002 dünya kupası muhabbeti oldu ben de bu olaydan bahsettim herkes bana ruh hastası muamelesi yaptı sen rüya görmüşsün öyle bir şey yok deli misin varsa çıkar göster diye, işin garip tarafı internetten onlarca 2002 dünya kupası videosu izledim yok abi gerçekten yok ama ben adım gibi eminim vardı sizlere de sormak istedim yokca cidden ben ruh hastası mı oldum... 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spyware__007
    Spyware__007's avatar
    Erkek

o dediğini 2 kere falan gördüğümü hatırlıyorum ama öyle hiçte bir heyecan falan yaratmamıştı bana

ve gariptirki bende baktım gerçekten yok :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balboa
    Balboa's avatar
    Erkek
    Spyware__007 bunu yazdı

o dediğini 2 kere falan gördüğümü hatırlıyorum ama öyle hiçte bir heyecan falan yaratmamıştı bana

ve gariptirki bende baktım gerçekten yok :)

Hocam Allah razı olsun ya valla ruh hastası olduğumu düşündüm en azından hatırlayan bir kişi daha buldum  :) 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kroo
    kroo's avatar
    Erkek

hocam fifa 2000 deki uzaylı hilesi hatırlıyor olmayasınız

(easter egg)

bu dünyada da öbür dünyada da yanmanın yolu plajdan geçer
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Evet öyle bir şey vardı. Hatta golden sonra ciyuvv lazer sesi gelir ve golü atan takımın adı söylenirdi. O dediğin uzaylı muhabbeti bildiğim kadarıyla maçın oynadığı Japonya ve Güney Kore'nin maskotuydu. Japonya veya Güney Kore TV kanallarının yayınladığı maç kayıtlarını izlersen belki bulursun. Çünkü ana yayıncı onlardı. O dönem bizim TRT maçları bu kanallardan üstüne kendi spikerini koyup yayınlardı.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balboa
    Balboa's avatar
    Erkek
    kroo bunu yazdı

hocam fifa 2000 deki uzaylı hilesi hatırlıyor olmayasınız

(easter egg)

Yok kral dünya kupası neyse ki dogruymuş :) 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balboa
    Balboa's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Evet öyle bir şey vardı. Hatta golden sonra ciyuvv lazer sesi gelir ve golü atan takımın adı söylenirdi. O dediğin uzaylı muhabbeti bildiğim kadarıyla maçın oynadığı Japonya ve Güney Kore'nin maskotuydu. Japonya veya Güney Kore TV kanallarının yayınladığı maç kayıtlarını izlersen belki bulursun. Çünkü ana yayıncı onlardı. O dönem bizim TRT maçları bu kanallardan üstüne kendi spikerini koyup yayınlardı.

Birkaç gündür çok baktım ama yok belki de ben bulamadım ama önemli değil doğruluğunu bilmek içimi rahatlattı bir an kendimden şüphe etmeye başlamıştım :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

Bende hatırlayamadım

https://www.fifa.com/en/watch/118HoTmvrkX9g3mkaAzsDc burda skor normal değişiyor. 

x-files tarafından 30/Haz/26 14:58 tarihinde düzenlenmiştir

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
Toplam Hit: 326 Toplam Mesaj: 8
#dünyakupası