folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 2008/4 KPSS Tercih Tarihleri Belli Oldu

2008/4 KPSS Tercih Tarihleri Belli Oldu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sosyopat
    Sosyopat's avatar
    Erkek
    2008-KPSS Ortaöğretim/Önlisans sonuçları 5 Kasım 2008 tarihinde açıklandı. O günden bugüne, onbinlerce aday ÖSYM tarafından yapılan merkezi memur yerleştirme işlemlerini beklemekteydi. Devlet Bakan Başesgioğlu, bayram öncesinde yaptığı açıklamada alınacak personelin 4 bin 105 adedinin ortaöğretim, 3 bin 122 adedinin ön lisans, 7 bin 295 adedinin ise lisans seviyesinden olacağını belirtmişti. Merakla beklenen başvuru tarihleri ise bugün ÖSYM tarafından açıklandı.

2008 KPSS Lisans ve Önlisans-Ortaöğretim sınav sonuçlarının açıklanmasının akabinde binlerce adayın merakla beklediği 2008/4 KPSS tercih işlemlerine başvuru tarihleri belli oldu.

Buna göre 2008/4 KPSS tercih işlmlerine başvurular 24.12.2008-05.01.2009 tarihleri arasında internet üzerinden alınacak.

ÖSYM resmi bir duyuru yayımlamak yerine "2008 Yılı Yerleştirme Takvimi" içinde 2008/4 KPSS tercih işlemlerine yer vermiştir. ÖSYM'nin başvuru takvimini de eklediği yeni takvimi görmek için

kaynak : burdan

sınav takvimi : burdan

herkese şimdiden hayırlı uğurlu olsun... 

Eğer En İyisi Olmak İstiyorsan Sana Saygı Duymalarını Sağla, Saygı Duymalarını İstiyorsan Kimseye Saygı Gösterme, Kimseye Saygı Göstermezsen Saygıyı Sen İcat Ettin Zannederler
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaPTiXX
    CaPTiXX's avatar
    Erkek
    Eyvallah hocamm..inş herkes istdiği yere yerleşir.

Hakanlar Hakanı, Sultanlar Sultanı Cennetmekan II.Abdulhamid Han..
Toplam Hit: 688 Toplam Mesaj: 2