2009-2010 Ygs-Lys Ye Hazırlık Kitaplarımı Mecburiyetten Ucuza Satıyorum !
-
Arkdaslar öncelikle belirteyim bende bi kamyon kitapp vardı eşe dosta arkadasa ihtiyacı olana çoğunu dağıttım elimde sadece seneye lazım olacak diye sakladığım kitaplar kaldı ama şuan elimde yeni yazıldığım dersanenin ve Fem - Güvenderim tüm kaynakları var o yüzden gecen senenin kitaplarını ihtiyactan dolayı satıcam... bnm elime çok kitap gecer sıkıntı yasamam yani neyse... aslında bunlarıda ücretsiz vermek isterdim lakin gercekten paraya ihtiyacım var olmadığından değil yani babam harclık çok çok az veriyor yas 20 bazı ihtiyaclarımız çoğaldı kız arkadasımız oldu dersaneye yazıldık ayrıca kursa felan gidecem şu önümdeki bi kaç ayı atlatmak için nakit para gerek pederden hayır yok bize :)
neyse ben kitapların isimlerini yazayım toplu veya tek tek almak isteyen pm atsın... Kargo parası alıcıya ait olacak ptt kargo ucuz diye biliyorum...
YANINDA TARİH YAZMAYAN KİTAPLAR 2009-2010 SEZONUNA AİTTİR
Mat - 1 15 lira mat-2 10 lira
(7harf) Konu Anlt. Soru Bankası (7harf) Konu Anlatımlı Soru Bankası
(7harf) Soru Bankası (Uğur 2009) Soru Bankası
(Uğur 2009) + geo Soru bankası
Tarih 10 lira cog-1
(7harf) Konu Anlatımlı Soru bankası (Güvender-2006) Konu Anlatımlı
(7harf) Soru Bankası (7harf) Soru Bankası
(7harf) Konu anlatımlı Soru bankası + destek kitapçığı
Edebiyat 15 lira cog2 10 lira
(7harf) Türk edebiyatı Soru bankası (7harf) Konu Anlatımlı Soru Bankası
(Güvender 2009-2010) Konu Anlt. (7harf) Soru Bankası
(7harf) Konu Anltımlı Soru Bankası
felsefe 15 lira geometri 10 lira
(7harf) Soru Bankası (7harf) Soru Bankası
(Uğur 2009) Soru Bankası (Ugur) 2009 - Konu Anlatımlı
(7harf) Konu anlatımlı Soru bankası (7harf) ygs-lys Konu Anlatımlı Soru Bankası
Analitik Geometri flsefeye dahil
(7harf) Konu Anlatımlı Soru Bankası
---------------------KALIN KİTAPLAR----------------------
- Edebiyat baştan Sona geniş, kapsamlı Konu Anlatımlı + bolca konu testleri ---475 Sayfa--- Ugur Yayınları 2009 7.5 lira
- MAT1 - MAT2 Baştan sona geniş, kapsamlı, bol çözümlü testli konu anlatımı ---630 sayfa--- Ugur Yayınları 2009 7.5 lira
EXTRA:
-Serhat 2009 2. sayı (kitap) karısık Konu anlatımlı Soru bankası Ücretsiz
- 2 Adet Coğrafya Okula yardımcı Ygs-Lys destek kitapçığı (130 sayfa 2 adet) 2 lira
- Kavram dersanesi 2008 Cografya Soru Bankası 2 ira
- 10 Adet Ugur 2008 EA-SÖZ dergisi 2 lira
- 2 adet Matematik 2 Okula yardımcı konu anlatımlı çözümlü test Kitapçığı 130 şar sayfa 2 lira
-2 adet yukardakinin aynısı ---Tarih--- 2 lira
- 5 Adet Güvender yayınları YGS denemesi 2010 Ücretsiz
- Ugur yayınları Cog1 Soru bankası (Harita Bilgisine kadar çözülmüş... Ücretsiz
Arkadaşlar Samimi bir şekilde kardeş 5 lira verecek durumda değilim ama kitapa ihtiyacım var diyenler pm atsın ücretsiz yollayabilirim ama samimi olun lütfen !
TÜM SATIŞLARDA KARGO BEDELİ ALICIYA AİTTİR. FİYATLAR KARGO ÜCRETİ HARİCTİR...
Konuyu gereksiz mesajlarla baltalamazsanız minnettar olurum saygılarımı sunarım...
-
GÜNCELLEME: TÜM KİTAPLARI 40 LİRAYA VERİYORUM ARKADASLAR HEPSİNİ İNANIN ÇOK ACİL PARAYA İHTİYACIM VAR...
630 SAYFA 2009 UGUR KONU ANLATIMLI BOL ÇÖZÜMLÜ ÖRNEKLİ MATEMATİK KİTABI
470 SAYFA EDEBİYAT 2009 UGUR KONU ANLATIMLI
2010 PMYO HAZIRLIK KİTABI YEDIIKLIM YAYINLARI
VE DİĞER TÜM DERSLERİN KONU ANLATIMI VE SORUBANKALARI 7 HARF YAYINLARI 2009-2010
HEPSİ 40 LİRA
TEK TEK İSTERSENİZ 10 LİRA SAYGILARIMI SUNARIM
-
Toplu alımlarda gereken kolaylık yapılır arkadaslar kitaplar 0`dır taptazedir. 7 harf yazan kitaplar 7 harf dersanelerine ait olup Milimetrik yayınlarınındır... kaliteli kitapalrdır...
-
hayırlı satışlar hocam. up.
-
aciln paraya ihtiyacım var gerek kolaylık yapılır kaçırmayın bu kitapları :)
-
uup
-
2. MESAJDA GÜNCELLEME VARDIR... TÜM KİTAPLAR 40 LİRA HEPSİ BU FIRSATI KAÇIRMAYIN...
-
2. MESAJDA GÜNCELLEME VARDIR... TÜM KİTAPLAR 40 LİRA HEPSİ BU FIRSATI KAÇIRMAYIN...
-
Son kez up yapıyorum kimsenin ihtiyacı yokmu... fiyatları silin kafanızdan ne kadar paranız varsa kolaylık sağlarım elime 3 5 kurus gecsin hem kitaplarda bosa gitmesin...