2009-2010 Yurt Başvuru Sonuçları Muğla
-

Şimdi ben yerleşmişim dimi Muğla Erkek yurduna
bu yurtla muğla dalaman myo arası ne kadar acaba muğlalı arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim..
-
bende samsuna gitcektim bana da yedek çıkmış arkadaş bu nası iş
-
Tbt dan eski banlanan mürid var ertan, o da aynı yurtta görüşürsünüz.
-
Aytekinet bunu yazdı:
-----------------------------
bu yurtla muğla dalaman myo arası ne kadar acaba muğlalı arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim..
-----------------------------Hocam Yedek olarak hak kazanmışsın..ama yinede çıkar yurt..senin yerinde olsam yurda gitmezdim.çünkü dalaman muğla arası 90 km felan mahfolursun git bi ev bul bi an önce dalamanda evler ucuzdur.
-
DeMi_R bunu yazdı:
-----------------------------Aytekinet bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Hocam Yedek olarak hak kazanmışsın..ama yinede çıkar yurt..senin yerinde olsam yurda gitmezdim.çünkü dalaman muğla arası 90 km felan mahfolursun git bi ev bul bi an önce dalamanda evler ucuzdur.
-----------------------------yedek miyim ben ??
-
evet yedeksin- oglum öss seni yedege almiş hayat seni yedege almiş bu dünyada hep yedek kalacan- inşallah ahirette ilk 11 de çıkarsin yigidim
-
612.yedeksin yazıyo.
Ama bu sayı gözünü korkutmasın gidersin seni misafiraneye alırlar pisliğin içinde depo gibi 20 kişilik koğuşta yatarsın 1-1.5 ay beklersin sonra içeri girersin muhtemelen..
-
Hocam dalaman muğla arası 80 - 90 km..1 , 130 saat suruyor. + Yol parası verilmez o kadar 10 lira falan sanırım.
Dalamanda bölüm ne..Dalamandayım bende yardımcı olabilirim.