2009 Askerlik Yerleriniz
-
2009'da 89/1 asker var mı tbt'den acaba ? bu arada adamlar iki grup yapmışız dediler bana , yani A-B iki grup yapmışlar , 1.Grup Şubat'ta gidiyor , 2.Grup Nisan'da , ama bnmki mayıs dediler bişi anlamadım gitti , neyse bnm soracağım şey şu erken gitmek için ne yapmalıyım bilgisi olan var mı ?
-
hocam şubeye ya da genalkurmay başkanlığına dilekçe ya da benzeri resmi yazı gönder
-
Senin Ankara ya dilekçe yazman lazım.Erken gitmek istiyorum diye onun cevabı gelene kadar zaten mayıs olur bence sen bekle derim..
-
Senin Ankara ya dilekçe yazman lazım.Erken gitmek istiyorum diye onun cevabı gelene kadar zaten mayıs olur bence sen bekle derim..
--------------------------------------
ya dayı bnm anlamadığım şey şu herkes şubat ila nisanda gidiyor , beni niye mayısa aldılar onu anlamadım a.qq onların -
By_Gizemli bunu yazdı:
-----------------------------
ya dayı bnm anlamadığım şey şu herkes şubat ila nisanda gidiyor , beni niye mayısa aldılar onu anlamadım a.qq onların
-----------------------------Şöyle yap sen önce şubeni ara durum böyleyken böyle de.Ne yapmam gerekiyor net bir tarih yokmu devrelerim bu tarihte gidiyor filan fişmekan anlat durumu yardımcı olurlar sana. Düşün işte mantığın bitti yer diye boşa demiyolar daha gitmeden mantıksılıklar başlıyor. :d
-
" B " olarak askere gitmek kadar kötü bi durum yoktur. " B " olarak gitmenin sebebi büyük ihtimalle, ya yaşında gitmiyorsun yada askerlik şuben cezalıdır.
" B " olarak askere gideceğin için sen pekde 89 / 1 sayılmazsın. Sen devre kaybı olarak geçersin. Tertiblerin 5-10 gün sayarken sen daha 45 gün sayarsın.
Ve sizlere askerde HEPATİT ( B'den dolayı ) derler, aşırı derecede daşşşak konusu olursun. Erken gitmek için boşuna dilekçe yazma. Kalifiye bir insan olmadığın için red cevabı alırsın.Kaldiki arada 45 gün var. 45 gün içinde seni erken askere almazlar.
-
" B " olarak askere gitmek kadar kötü bi durum yoktur. " B " olarak gitmenin sebebi büyük ihtimalle, ya yaşında gitmiyorsun yada askerlik şuben cezalıdır.
" B " olarak askere gideceğin için sen pekde 89 / 1 sayılmazsın. Sen devre kaybı olarak geçersin. Tertiblerin 5-10 gün sayarken sen daha 45 gün sayarsın.
Ve sizlere askerde HEPATİT ( B'den dolayı ) derler, aşırı derecede daşşşak konusu olursun. Erken gitmek için boşuna dilekçe yazma. Kalifiye bir insan olmadığın için red cevabı alırsın.Kaldiki arada 45 gün var. 45 gün içinde seni erken askere almazlar.
----------------------------
dayı ben " B " olarak gitmiyorum ki , A ile B grubu gidiyor zaten , ben onların dışında gidiyorum işte mayıs ayında gidicem ben , bana "B" gidiceksin die bişi demediler