2009 Yılı Hac Kura Sonuçları
-
arkadaşlar tahribattanda girecek olanlar vardır
şimdi diyanetin sitesinde saat 22 de açıklanacak diyor ama sorgula dediğimiz zaman sorgulama ekranı çıkıyor
tc numarasını yazıncada hiç bir şey değişmiyor aceba erken açıklandıda ben mi bakamıyorum yoksa açıklanmadımı daha
heyecanlıyız biraz
şimdiden teşekkürler
-
babamınkine baktım açıklanmış kura..
-
babanınkine baktım kesin kayıt sıranız gelmiştir gidin yaptırın felan diyor çıktı mı şimdi kura sırası 95 yazıyor :W
-
KİŞİ BİLGİLERİ
Adı Soyadı MERYEM SOYSALLI Kayıt İli KONYA Hac Tercihi ve Kur'a Sırası NORMAL TİP - 11453 

DURUMUNUZ
Kesin Kayıt sıranız gelmemiştir. Takip ediniz.
NORMAL TİP KONYA ilinden Müracaat Sayısı :24455NORMAL TİP KONYA ilinden Yapılacak Kesin Kayıt Sıra Aralığı :1 - 1604ne diyo burda anlaya bilen varmı çıkmışmı arkadaşlar :S
-
yascakucuk bunu yazdı:
-----------------------------KİŞİ BİLGİLERİ
Adı Soyadı MERYEM SOYSALLI Kayıt İli KONYA Hac Tercihi ve Kur'a Sırası NORMAL TİP - 11453 

DURUMUNUZ
Kesin Kayıt sıranız gelmemiştir. Takip ediniz.
NORMAL TİP KONYA ilinden Müracaat Sayısı :24455NORMAL TİP KONYA ilinden Yapılacak Kesin Kayıt Sıra Aralığı :1 - 1604ne diyo burda anlaya bilen varmı çıkmışmı arkadaşlar :S
-----------------------------çıkmamış kardeş malesef 1604. kişiye kadar kayıt yaptırabilir
-
göd o zaman bize çıktı mı yani baba gidiyor mu :)
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------
göd o zaman bize çıktı mı yani baba gidiyor mu :)
-----------------------------evet 95. sıra iyi bi sıra.. bizimkilere çıkmadı gene
Allah hayırlısıyla gidip gelmeyi nasib etsin :)
-
çıkmamış mı aboo :S
ben ananeme nasıl söyleyecem lan
-
Kesin sonuçlar için saat 22:00'den sonra bakın. O saatte açıklanacağını söylemişlerdi. Erken açıklanacağını sanmıyorum. Geç olur erken olmaz.