2010 Afrika Shakira -Waka Waka
-
2010 Afrikanın müziği klipte Hasan Şaş'ın Brezilya'ya attığı golde bulunuyor.Bence gayet hoş şarkı olmuş.
http://www.facebook.com/video/video.php?v=120155058026884&ref=mf
-
Hacım biz olmadıktan sonra sokayım böyle dünya kupasına
İzlemeyecem hiçbirini kendi kendime söz verdim.
-
vala sınav bitsin deli gibi seyretcem 4 yılda bir geliyor kaçmaz bu maçlar kodumun world2006 sıda sınav zamanına gelmişti biz 92 liler hep dert çekiyoruz :D
ayrıca müzik çok hoş waka waka ooleee :D
-
XpertVision bunu yazdı:
-----------------------------
vala sınav bitsin deli gibi seyretcem 4 yılda bir geliyor kaçmaz bu maçlar kodumun world2006 sıda sınav zamanına gelmişti biz 92 liler hep dert çekiyoruz :D
ayrıca müzik çok hoş waka waka ooleee :D
-----------------------------Kesinlikle :D:D
-
arkadaşlar netten full ekran izliyebileceğimiz bir yer varmi.?
-
takım tutman,futbol ve özellikle futbol fanatikliği,insanların orda oynayanlara işçileriymiş gibi yanlış yaptığında sinirlenmesi,kazandıklarında kendileri kazanmış gibi sevinmeleri oldum olası saçma gelmiştir.Tamam kazanan sizin takımınız olabilir ama siz bununla sadece sevinir 3-5 gün muhabbetini edersiniz en fazla trilyonları kazanan asla siz değilsiniz,destekledikleriniz ve ben bugüne kadar hiç bir futbolcunun gelipte bir taraftara sağol hoca sizler olmasanız bize kim gaz verir dediğini görmedim.
Ama gelelim bu dünya kupası bi başka oluyor.Damarlarımda heyecan ve fanatizm dolaşıyor maçlar başladığı anda türkiye varmış yokmuş umrumda bile değil o tüm dünyanın çoşkusuna ortak olmak,futbolu hiç sevmeyen biri olarak maç sonrası yorumlarda rıdvan dilmen kesilmem falan ne bileyim yaa oturduğum yerde bu kadar kaptırıyorum yaşadığımı hissettiriyor resmen bana dünya kupası organizasyonu birde yerli yerinde canlı kanlı izlesem halim ne olurdu tahmin bile edemiyorum inşallah 2014 Türkiyede olur yaa..