2011 Lys Ek Tercih Süresi
-
böyle bi durum var mı haberi olan mürid varsa bi yazıversin buraya çok acil normalde 5 ağustosda bitiyodu ama..
-
ais.osym.gov.tr ye girdiginde bisi var mi?
yoksa yoktur.
-
ek tercihe kaldın ne yazıkki, aslında ek tercih iyi bişet yeni bölümler açılıyor puanları da normalden baya düşük oluyor,
-
yanılmıyorsam bir iki hafta sonra sonuçlar açıklanacak
ösym tercih süresinin uzatılması konusunda "kesinlikle uzatılmayacaktır" diye çıkışmıştı..
-
dostum boş kalan kontenjanların doldurulması için ek tercih oluyor. sende ek tercihe kaldın. iyi yanı çok iyi bölümlere o bölümün sıralamasından düşük sıralamayla girebilirsin. kötü yanı ise şansın daha da azalır kontenjanların çoğu doldugu için...
-
brutalalien bunu yazdı:
-----------------------------
dostum boş kalan kontenjanların doldurulması için ek tercih oluyor. sende ek tercihe kaldın. iyi yanı çok iyi bölümlere o bölümün sıralamasından düşük sıralamayla girebilirsin. kötü yanı ise şansın daha da azalır kontenjanların çoğu doldugu için...
-----------------------------bölümüm sıralamasından düşük sıralamayla giremezsin 2009 dan beri böyle
-
hocam kalanlar normal puanın hayvan gibi ustunde giriyolar kontenjanlara amk
ama yeni acılmıs programlar fln ii gel sırnagaaaa :))))
-
varmı yokmu yani böyle bi ek süre vs ayrıca ösym de bişey bulamadım ais de ise direk önümüzdeki sneye atlamış herşeyde sınav başvurusu yapılammış dio vallha anlamadık bi mik ..
-
Vesrella bunu yazdı:
-----------------------------
varmı yokmu yani böyle bi ek süre vs ayrıca ösym de bişey bulamadım ais de ise direk önümüzdeki sneye atlamış herşeyde sınav başvurusu yapılammış dio vallha anlamadık bi mik ..
-----------------------------yok................................
-
Ek tercih süresi derken ne demek istiyorsun? Bu sene yapılan tercih süresinin uzatılması mı yoksa tercihler bittikten sonra açık kalan kontenjanların doldurulması için yapılan ek yerleştirmeden mi bahsediyorsun?
Eğer tercih süresinden bahsediyorsan ösym'nin sitesinden takip et ya da ais den bak uzatılmışsa "Tercih Değiştir" butonu açıktır zaten. Eğer ek yerleştirmeden bahsediyorsan bölüme yerleşen en düşük sıralamadaki kişiden daha iyi bir sıralaman yoksa o bölümü yazamıyorsun haberin olsun.