2015 Seçiminin Ekonomiye Etkilerini Tartışalım
-
Öncelikle işi siyasi yönünü bir yana bırakın siyaset yapmayın bu konuda
2. olarak yeni sonar anketinde nekadar doğru %34 akp görünüyor bu aslında kötü durum tabi seçime kadar değişen çok şey olur
faiz oranları şuan iyi durumda konut faiz oranı 0,87 e kadar düştü ben 8 ay önce 1.07 den çekmiştim
dolarda rusya tabanlı olduğunu söylenen bir dalgalanma var
gram altın 89-90 aralığında normalde bu zamanlar düşük olmalıydı ocak şubatda böyle giderse ağuston eylülde 100 ü geçer diye düşünüyorum
bono oları 6 ayda 10,000 tl ye 400 tl getirdi halkbank bonosu
halkbank fon 24 50,000 tl ye günlük ortalama 10-12tl arası getiriyor
varmı bir duyumlar sizlerde son durum nedir? son zaman kriz söylentileri çıktı dervişin ekonomik planı bitti 2-3 sene oluyor enflasyon dizginlenmeye çalışırken bu aynı zamanda işsizliği arttırıyor
az çok para işleten arkadaşlar seçim ön görüsü yapıp parayı nereye basalım dövizemi altına mı?
yoksa siktir et bono fon devammı edelim
boşboş siyaset muhabbeti karın doyurmuyor bari işe parasal yönden bakalım
-
Çizik
Atakan tarafından 18/Ara/14 11:02 tarihinde düzenlenmiştir -
kuru faiz 8-9 civarı (bonoyla getirisi aynı )
ben euro diyorum.3,15 te sabitlenir diyorum .(3,40 görüp )
bizim memleket dolar endexli bi memleket ptrolünmden hammaddesine aklına gelen herşey devlet ihalelere biile dolarla çıkıyor bir çok kalemde .
bi yandan kaya gazı , bi yandan ucuz pkk ve ışid petrolü , bi yandan rusyanın ukranyaya saldıracak söylentileri , DÖVİZ DİYORUM KISACASI
-
samaccc bunu yazdı
kuru faiz 8-9 civarı (bonoyla getirisi aynı )
ben euro diyorum.3,15 te sabitlenir diyorum .(3,40 görüp )
bizim memleket dolar endexli bi memleket ptrolünmden hammaddesine aklına gelen herşey devlet ihalelere biile dolarla çıkıyor bir çok kalemde .
bi yandan kaya gazı , bi yandan ucuz pkk ve ışid petrolü , bi yandan rusyanın ukranyaya saldıracak söylentileri , DÖVİZ DİYORUM KISACASI
Euro yaza doğru ne olur sizce?
-
Atakan bunu yazdısamaccc bunu yazdı
%40 TL aylık faizde tutuyorum. %60 euroda . nakit bu şekilde değerlendiriyorum. yorumlardan okuduklarımdan herkes 3ü geçer euro diyor . http://www.tahribat.com/Forum-Ekonomik-Kriz-Geliyor-Soylentileri-198687/
burda tartışılmıştı o zamandanberi en karlı kuru faizde olanlar oldu 4 ay gibi bi süre.
samaccc tarafından 18/Ara/14 11:17 tarihinde düzenlenmiştir -
Dedik yurt dışında okuyacak Euro tavan yaptı neye elimi atsam kuruyor