2020 Yılında Bilgisayar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    müstakar
    yarasaadam
    yarasaadam's avatar
    Erkek

IBM Teknoloji devi IBM'in ünlü mucidi Dr. John Cohn İstanbul'a gerçekleştirdiği ziyarette gelecek 15 yıl içinde bilgi teknolojilerinde çok büyük değişikliklerin olacağını söyleyerek, geleceğe damgasını vuracak teknolojileri açıkladı. 

Cohn, 2020'ye gelindiğinde insan gibi hareket edebilen ve karmaşıklıkları algılama açısından insan beynine çok yaklaşan bilgisayarların hayatın bir parçası olacağını öngördüklerini söyledi.

kaynak:

http://ekonomi.haberturk.com/teknoloji/haber/797396-beyne-en-yakin-bilgisayar-2020de

Beyninizi işlemci olarak kullanın , harddisk olarak değil :) İnsanlar kitap gibidir azizim , önemli olan cildi değil, içerikleridir Tüm ağı çökertmek , bir insanı hacklemekle başlar
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugurben
    ugurben's avatar
    Erkek

doktora katılıorum :)

sevdigim 3 turk atasozu.. 1- besle kargayı atsın iftirayı, 2- yayılma sivril ( bu bir çin atasozudur), 3- luzumsuz eşek sucuk olur ( buda bir çin atasozudur ) ve son olarak, 4- ak akçe karagün kara akçe ak gün içindir...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

O Zaman Ne Olacak, Bilgisayarlar Kölelikte Yapmaya Başlayacak Desenize...

İnsanoğlu Aç Gözlülüğünü Birbirini Köle Etme Eğilimini Yenermi Bu Yolla Acaba Benim Direk Aklıma İlk Gelen Nedense Bu Oldu..

Al İşte Fıstık Gibi Köleler, Ayrıca Hızlı Ve Hamarat Olacaklarıda Şüphe Götürmez Geliyor Bana..

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebJas
    WebJas's avatar
    Erkek

zihniyete bak 

miisafiir25 Kasım 2012 Pazar 15:05

şu an benim bilgisayar birçok insandan akıllı.

bilmediklerimi ayaklarımın altına alsam başım göğe ererdi..
Toplam Hit: 1252 Toplam Mesaj: 4