2026-27 Nasıl Geçer Sizce?
-
Herkese selamlar,
2025'in ortaları itibariyle, birkaç aydır dillendirilen durgunluk reel piyasada kendini iyice hissettirmeye başladı.
Söylenen o ki; özellikle 2026 senesi içinde çokca işten çıkarmalar, konkordato ve iflaslar yaşanacak.
Sizlerde son durumlar nasıl?
Sizleri en çok sıkıştıran, düşündüren neler?
Ve bu önümüzdeki 2 yıl için tedbir ve öngörüleriniz neler arkadaşlar? -
as.
ben emekli olaraktan en iyisi yorum yapmayım bana yakışmaz ve kulaklarımı çınlattırmayım (((;
ama şimdi konuya bu kadar girmişken; piyasadaki durgunluğu ben bile anlayabiliyorum özetle hükümetimizin muslukları açması lazım galiba. en basitinden kendimden örnekle; emekliliğimin ilk yılları en ucuz gofret 1.25 liraydı aldımmı 4 tane birden alıyordum şimdi 1 tanesi 6.küsür lira, şimdi 4 tane alsam ortalama 25 lira. bizim maaşımız söylenti üzerine 16 bin küsür 17'ye tamamlayacaklar galiba böyle olursa yine 4 tane alırım heralde. [ bu seferde ulan bi gofrete bu kadar para verilirmi diye vazgeçebilirimde, bu kişilik meselesi (: ] en son halka olaraktan ben bende durum böyle. çalışanlar için durumu bilemiyorum.
-
ajan1111 bunu yazdı
as.
ben emekli olaraktan en iyisi yorum yapmayım bana yakışmaz ve kulaklarımı çınlattırmayım (((;
ama şimdi konuya bu kadar girmişken; piyasadaki durgunluğu ben bile anlayabiliyorum özetle hükümetimizin muslukları açması lazım galiba. en basitinden kendimden örnekle; emekliliğimin ilk yılları en ucuz gofret 1.25 liraydı aldımmı 4 tane birden alıyordum şimdi 1 tanesi 6.küsür lira, şimdi 4 tane alsam ortalama 25 lira. bizim maaşımız söylenti üzerine 16 bin küsür 17'ye tamamlayacaklar galiba böyle olursa yine 4 tane alırım heralde. [ bu seferde ulan bi gofrete bu kadar para verilirmi diye vazgeçebilirimde, bu kişilik meselesi (: ] en son halka olaraktan ben bende durum böyle. çalışanlar için durumu bilemiyorum.
Abi derdin bu kadarla sınırlı kalır umarım, ne diyim :)
-
C_e_Z_a bunu yazdıajan1111 bunu yazdı
as.
Abi derdin bu kadarla sınırlı kalır umarım, ne diyim :)
valla hocam inanın benzer cümleleri istisnasız herkes söylüyor bana :D
düşünüce; haklılar-haklısınız galiba hiç bi yerime bişey aramayım (((: [ anladınız ne olduğunu :D buraya yazamıyorum saygılar&sevgiler u. amcamız (: ]