folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder 2026-27 Nasıl Geçer Sizce?

2026-27 Nasıl Geçer Sizce?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek

Herkese selamlar,

2025'in ortaları itibariyle, birkaç aydır dillendirilen durgunluk reel piyasada kendini iyice hissettirmeye başladı. 
    Söylenen o ki; özellikle 2026 senesi içinde çokca işten çıkarmalar, konkordato ve iflaslar yaşanacak.

Sizlerde son durumlar nasıl?
    Sizleri en çok sıkıştıran, düşündüren neler?

Ve bu önümüzdeki 2 yıl için tedbir ve öngörüleriniz neler arkadaşlar?

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

as.

ben emekli olaraktan en iyisi yorum yapmayım bana yakışmaz ve kulaklarımı çınlattırmayım (((;

ama şimdi konuya bu kadar girmişken; piyasadaki durgunluğu ben bile anlayabiliyorum özetle hükümetimizin muslukları açması lazım galiba. en basitinden kendimden örnekle; emekliliğimin ilk yılları en ucuz gofret 1.25 liraydı aldımmı 4 tane birden alıyordum şimdi 1 tanesi 6.küsür lira, şimdi 4 tane alsam ortalama 25 lira. bizim maaşımız söylenti üzerine 16 bin küsür 17'ye tamamlayacaklar galiba böyle olursa yine 4 tane alırım heralde. [ bu seferde ulan bi gofrete bu kadar para verilirmi diye vazgeçebilirimde, bu kişilik meselesi (: ] en son halka  olaraktan ben bende durum böyle. çalışanlar için durumu bilemiyorum. 

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    ajan1111 bunu yazdı

as.

ben emekli olaraktan en iyisi yorum yapmayım bana yakışmaz ve kulaklarımı çınlattırmayım (((;

ama şimdi konuya bu kadar girmişken; piyasadaki durgunluğu ben bile anlayabiliyorum özetle hükümetimizin muslukları açması lazım galiba. en basitinden kendimden örnekle; emekliliğimin ilk yılları en ucuz gofret 1.25 liraydı aldımmı 4 tane birden alıyordum şimdi 1 tanesi 6.küsür lira, şimdi 4 tane alsam ortalama 25 lira. bizim maaşımız söylenti üzerine 16 bin küsür 17'ye tamamlayacaklar galiba böyle olursa yine 4 tane alırım heralde. [ bu seferde ulan bi gofrete bu kadar para verilirmi diye vazgeçebilirimde, bu kişilik meselesi (: ] en son halka  olaraktan ben bende durum böyle. çalışanlar için durumu bilemiyorum. 

Abi derdin bu kadarla sınırlı kalır umarım, ne diyim :) 

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek
    C_e_Z_a bunu yazdı
    ajan1111 bunu yazdı

as.

Abi derdin bu kadarla sınırlı kalır umarım, ne diyim :) 

valla hocam inanın benzer cümleleri istisnasız herkes söylüyor bana :D

düşünüce; haklılar-haklısınız galiba hiç bi yerime bişey aramayım (((:   [ anladınız ne olduğunu :D buraya yazamıyorum saygılar&sevgiler u. amcamız (:  ]

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
Toplam Hit: 3660 Toplam Mesaj: 4
durgunluk