2026 Green Card Başvuruları Başladı
-
-
-
2024 Şubatta vizemi yenilemek için başvurdum Aralık 2024 randevu verdiler geçen vizeciyi aradım erkene alamadın mı dedim abi şu an en erken Kasım 2025 veriyorlar dedi,
-
En Kolay gidilebilir kalınabilir taşınabilir türkiye standartlarının üstünde ve sıcak ılıman ülke öneriniz varmı ?
-
C-force bunu yazdı
En Kolay gidilebilir kalınabilir taşınabilir türkiye standartlarının üstünde ve sıcak ılıman ülke öneriniz varmı ?
freelance iş varsa portekizin onun için vizesi var
-
my4 bunu yazdıC-force bunu yazdı
diğer ab ülkelerindeki çalışma vizesine göre daha kolay bi vize türü mü?
-
Her sene bu konuyu görünce form dolduruyorum, eş ve çocuk bilgisi isteyince sıkılıp bırakıyorum . Çıksa da gitmem zaten de sanki çıksın ama kim siker amerigayı gelmiyom lan diyesim var :)
-
MaviGozluDev bunu yazdımy4 bunu yazdıC-force bunu yazdı
diğer ab ülkelerindeki çalışma vizesine göre daha kolay bi vize türü mü?
Freelancer isen evet. Freelancer için avrupaya turistik vize almak için bile 40 takla attırıyorlar. Portekiz çalışma ve oturma vizesi veriyor. Ama digital nomad kafasından çok sıkılmış yerel halk diye duydum giden çevremden. Irkçılık yapıyorlarmış, çünkü kira fiyatları filan artmış. Daha doğrusu bizim ülkede suriyelilere bakış neyse portekiz'de de freelancer göçmenlere aynı gözle bakıyorlarmış.
green card dvprogram green kart dv2026 dv2026 program green kart basvuru