20'Lik Diş Sorunsalı
-
ya bu 20 lik dişe dolgu yaptırmak mantıklı olru mu çektirme imkanım yok sanırım 5 6 gün gözetim altında olmam lazımmış benim öyle lüksüm yok yani vakit kaybına acaba dolgu mantıklımı
-
dolgu çürüğü kapatmaktan başka bir şey değil oluyorsa zaten doktor daha iyi bilir kanal yaptır.
-
20 lik dişe kanal yapılması çok zor
-
benim asiri sekilde agri oldu sonra sinir leri uyuttular.. ondan sonra dolgu yaptirdim gayet rahatim.. en iyi dis kendi disimiz
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------ya bu 20 lik dişe dolgu yaptırmak mantıklı olru mu çektirme imkanım yok sanırım 5 6 gün gözetim altında olmam lazımmış benim öyle lüksüm yok yani vakit kaybına acaba dolgu mantıklımı
-----------------------------
Bence abartmış doktorun. Ben çektirdim ilk gün kanadı biraz, ertesi güne bişi kalmıyo. Fakat oyuğun kapanması biraz vakit alıyo tabi (: -
Duzenli dis bakimini yaptirmissan genelde 20 disin cekilmesine bile gerek kalmaz. Tabi eger yan cikiyorsa ve diger disleri sikistiriyorsa o zaman mudahale gerekli.
-
allah allaaah 24 yaşına girdim hala ne 20lik diş ağrısı çektim ne başka bişi.. o 20lik dişin çıktığı boş damakta da bi hareketlenme yok... herkeste bitiyo mu bu dişler?
-
bilenyok bunu yazdı:
-----------------------------allah allaaah 24 yaşına girdim hala ne 20lik diş ağrısı çektim ne başka bişi.. o 20lik dişin çıktığı boş damakta da bi hareketlenme yok... herkeste bitiyo mu bu dişler?
-----------------------------ben 29 yaşımda çektirdim 20 lik dişlerimi anca çıktılar çok cıtır olduğumu düşünüyorum.