21. YYTE Staj Kabulu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Arkadaşlar bugün sabah 10.30 gibi 21. Yüzyıl Türkiye Enstitüsü arayarak staja kabul edildiğimi tarafıma bildirdiler. Yine staj için Seta kabul etmedi, USAK ve SDE'ye başvurmuştum ama onlardan daha haber çıkmadı.

Öncelikle ben bu stajlara kendimi alanımda geliştirmek için başvurmuştum. Burası da kabul etti. Pazartesi gel dediler. Sizce 21. YYET staj davetini kabul edeyim mi? Yine staj süresince kurslara katılacağım. Kursların ders programına baktığımda bana birşeyler katacak önemli dersler var.

Bittiğinde elimde bir makalem ve sertifikam olacak.

Ben Marmara Türkiyat'ta Türk Dünyası Coğrafyası ABD yüksek lisans öğrencisiyim.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flassy
    flassy's avatar
    Erkek

Ümit hoca'yla çalışma fırsatı bulmuşsun hocam bir de soruyorsun kabul edeyim mi diye.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Günaydın Arkadaşlar,

Dün itibari ile 21. YYTE 'de stajıma başlamış bulunmaktayım. Ortam olarak gayet iyi, hocalarımız da gayet iyi, sunumlarla ders anlatıyorlar. 

Ümit Hocayı daha görmedim ama yakında inşallah onu da görürüm.

Tek derdim İncek Köyünün merkeze çok uzak olması ve şimdi hava çok esiyor. Çevrede hiçbir ağaç yok, belediyeyi esefle kınıyorum. Yeşillik yeşillik diyolar ama ortada bir tek ağaç yok. Karadenizli olduğum için ağaçlara alışığım.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flassy
    flassy's avatar
    Erkek
    Pikacu bunu yazdı

Günaydın Arkadaşlar,

Dün itibari ile 21. YYTE 'de stajıma başlamış bulunmaktayım. Ortam olarak gayet iyi, hocalarımız da gayet iyi, sunumlarla ders anlatıyorlar. 

Ümit Hocayı daha görmedim ama yakında inşallah onu da görürüm.

Tek derdim İncek Köyünün merkeze çok uzak olması ve şimdi hava çok esiyor. Çevrede hiçbir ağaç yok, belediyeyi esefle kınıyorum. Yeşillik yeşillik diyolar ama ortada bir tek ağaç yok. Karadenizli olduğum için ağaçlara alışığım

İyi çalışmalar hocam umarım iyi değerlendirirsin bu fırsatı.

Toplam Hit: 751 Toplam Mesaj: 4