folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 22 Temmuz"Da Sandık Başkanlığı...

22 Temmuz"Da Sandık Başkanlığı...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    arkadaşlar ismi lazım değil bir partiden girdim seçim başkanlığı için başvurdum a.q geçen günlerden birinde eğitim vardı fakat ben yarısında kaçtım :D şimdi ben neyapacağımı bilmiyorum a.q :D çok sıkıcı diye kaçtık şimdi kaldım böyle :D
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    bende sandık başındayım , ücret tam olarak nedir biliormusun : )

dont think twice its all right
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iptal007
    iptal007's avatar
    Erkek
    hoca başkanların iş bile kişiler olması lazım galiba ama seçim günü orda tek sen olmicanki sonuçta millete bakar onların yaptıklarını yaparsın bide ysk'nın sitesine bak olabilir orda
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    untouchables
    untouchables's avatar
    Erkek
    lordvader89 bunu yazdı:
    -----------------------------
    arkadaşlar ismi lazım değil bir partiden girdim seçim başkanlığı için başvurdum a.q geçen günlerden birinde eğitim vardı fakat ben yarısında kaçtım :D şimdi ben neyapacağımı bilmiyorum a.q :D çok sıkıcı diye kaçtık şimdi kaldım böyle :D
       bir kere seçim başkanlığı değil sandık başkanlığı olur.sandık başkanı memurlardan oluşur.parti adına sen girmezsin parti senin ismini seçim kuruluna verir.orda yapacağın hangi parti adınaysan o partinin oylarına sahip olmaktır.ve sandık başkanının vereceği görevi yapmaktır.

You set up her pickle which you loved
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    biz başkanlar (torpilliler) :D sanırım 115 ytl ama tam emin değilim diğer görevliler ise 60-70 ytl arası bişeyler alıcaklar da işte a.q kaçtık eğitimden :D
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    untouchables bunu yazdı:
    lordvader89 bunu yazdı:
       bir kere seçim başkanlığı değil sandık başkanlığı olur.sandık başkanı memurlardan oluşur.parti adına sen girmezsin parti senin ismini seçim kuruluna verir.orda yapacağın hangi parti adınaysan o partinin oylarına sahip olmaktır.ve sandık başkanının vereceği görevi yapmaktır.
    evet sanırım orayı yanlış yazmışım biliyorum...sandık başkanlığı verildi bana çünkü öle işte...
Toplam Hit: 980 Toplam Mesaj: 6