22 Temmuz"Da Sandık Başkanlığı...
-
arkadaşlar ismi lazım değil bir partiden girdim seçim başkanlığı için başvurdum a.q geçen günlerden birinde eğitim vardı fakat ben yarısında kaçtım :D şimdi ben neyapacağımı bilmiyorum a.q :D çok sıkıcı diye kaçtık şimdi kaldım böyle :D
-
bende sandık başındayım , ücret tam olarak nedir biliormusun : )
-
hoca başkanların iş bile kişiler olması lazım galiba ama seçim günü orda tek sen olmicanki sonuçta millete bakar onların yaptıklarını yaparsın bide ysk'nın sitesine bak olabilir orda
-
lordvader89 bunu yazdı:
-----------------------------
arkadaşlar ismi lazım değil bir partiden girdim seçim başkanlığı için başvurdum a.q geçen günlerden birinde eğitim vardı fakat ben yarısında kaçtım :D şimdi ben neyapacağımı bilmiyorum a.q :D çok sıkıcı diye kaçtık şimdi kaldım böyle :D
bir kere seçim başkanlığı değil sandık başkanlığı olur.sandık başkanı memurlardan oluşur.parti adına sen girmezsin parti senin ismini seçim kuruluna verir.orda yapacağın hangi parti adınaysan o partinin oylarına sahip olmaktır.ve sandık başkanının vereceği görevi yapmaktır. -
biz başkanlar (torpilliler) :D sanırım 115 ytl ama tam emin değilim diğer görevliler ise 60-70 ytl arası bişeyler alıcaklar da işte a.q kaçtık eğitimden :D
-
untouchables bunu yazdı:
lordvader89 bunu yazdı:
bir kere seçim başkanlığı değil sandık başkanlığı olur.sandık başkanı memurlardan oluşur.parti adına sen girmezsin parti senin ismini seçim kuruluna verir.orda yapacağın hangi parti adınaysan o partinin oylarına sahip olmaktır.ve sandık başkanının vereceği görevi yapmaktır.
evet sanırım orayı yanlış yazmışım biliyorum...sandık başkanlığı verildi bana çünkü öle işte...
Toplam Hit: 980 Toplam Mesaj: 6