22Find Problemi[Yardım]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unchain
    unchain's avatar
    Erkek

22find diye bi illete takıldım regeditten temizledim tarayıcıların sonundan ayarlarından her yerden temizledim bela oldu başıma daha önce karşılaşıp çözen var mı bu sorunu yahu bi yardımcı olun.

Yaptığım onca iyiliğin tek yanlışta unutulduğunu gördüğümden beri kötü biriyim.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Huerfanos
    Huerfanos's avatar
    Erkek

Konusu açıldı ama söyliyim. Denetim masasına gir ordan önce temizle. Sonra chrome eklentilerden kaldır. Masaüstü chrome simgesine sağ tıkla özellikler de hedef kısmındaki linki falan sil. Sonra da bi combofix çak tamamdır.

Olmazsa bu dediklerimi tamamen uygulayıp chrome'u sil baştan kur. Sorunun kesin düzelicek.

Anarsistherif...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bensiz_aglama
    bensiz_aglama's avatar
    Erkek
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unchain
    unchain's avatar
    Erkek
    Huerfanos bunu yazdı

Konusu açıldı ama söyliyim. Denetim masasına gir ordan önce temizle. Sonra chrome eklentilerden kaldır. Masaüstü chrome simgesine sağ tıkla özellikler de hedef kısmındaki linki falan sil. Sonra da bi combofix çak tamamdır.

Olmazsa bu dediklerimi tamamen uygulayıp chrome'u sil baştan kur. Sorunun kesin düzelicek.

abi su combofix icin ne yapmalıyım daha once kullanmadım bide o sinirle bakmak aklıma gelmedi kusura bakmayın tekrar acmısım konuyu tamamdır bi bakayim teşekkür ettim 4-5 tane tarayıcı var hepsini silip baştan kurmak zor geldi temizlemeye calisiyorum suan

Yaptığım onca iyiliğin tek yanlışta unutulduğunu gördüğümden beri kötü biriyim.
Toplam Hit: 1037 Toplam Mesaj: 4