23' Veya 24' Monitör İçin Ekran Kartı Ne Kadar Önemli
-
Monitör alıcam fakat 21 23 veya 24 inç ekran kartı nedkar önemli. ÖLe film izlemek için filn nette gezmek için alıcam. Birde notebooka bağlamak için :D
Ayriyetten samsungun hdm çıkışlı alıyım diodum playstationada bağlamak istiyorum? Monitörü bağlayabilrim umarım ?
-
Ekran kartının monitöre uygun çıkışı varsa çözünürlükte hiç ama hiç bir sorun yaşamazsın. Monitörün HDMI girişi varsa alayını bağlarsın diye tahmin ediyorum.
-
mb bu olay için vardır inc ne kadar yüksek mb de o kadar yüksek olmalı
-
Cia bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Alakası yok. 32 MB ekran kartıyla resimde 1080p çözünürlük elde edilebilir.
-
RockZs bunu yazdı:
Cia bunu yazdı:
-----------------------------Alakası yok. 32 MB ekran kartıyla resimde 1080p çözünürlük elde edilebilir.
-----------------------------çözünürlük bitle alakalı bişey resim diyorsun oyun ve filmde bu degişir
-
ben şimdi napıyım ? playstation bağlıycam laptop bağlıycam ve kasa bağlıycam ona göre 2 HDMI var bitane VGA 23 inçlikte Full HD zaten
-
Cia bunu yazdı:
RockZs bunu yazdı:
Cia bunu yazdı:
oyun ve filmde bu degişir
filmlerde zaten hareketli resim değil mi hocam ? -
Nikoteen bunu yazdı:
Cia bunu yazdı:
RockZs bunu yazdı:
Cia bunu yazdı:
oyun ve filmde bu degişir
filmlerde zaten hareketli resim değil mi hocam ?
-----------------------------aynen ama biz bunu farketmiyoruz neden?
-
E tamam al işte o monitörü. Girişleri çıkışları uygunsa bağlarsın. Yani HDMI varsa HDMI bağlarsın... Ayrıca monitöre gidecek çözünürlüğün MB ile hiç bir ilişkisi yok.. Günümüzde 32 MB lık ekran kartları kalmadığı için o örneği verdim. Ekran kartı hafızası adı üzerinde sadece hafızadır. Çözünürlük bambaşka bir olaydır. MB ile çözünürlüğün hiç bi alakası yok. Piyasadaki bütün ekran kartlarıyla internetteki neredeyse her işini görür, bütün monitörleri de neredeyse en yüksek çözünürlükte kullanırsın. Oyun oynarım diyorsan yine MB a bağlı kalmadan, hafıza ve grafik işlemci hızlarıyla ve başka parametrelerde ilgili hesaplar yapmalısın.
-
Herhangı bır sorun yasamazsın fakat yuksek kapasıtelı ekran kartları performans acısından buyuk monıtorlerde Dogal olarak daha yuksek degerler verırler.
Eger mılat oncesınden kalmıs bır ekran kartın yoksa herhangı bır sorun yasamassın. zaten cızım vs olmadıktan sonra ısın ıcınde fılm resım ınternet ıcın ekran kartları hıc bır sorun cıkarmaz.