folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder 250 Hadi 270 Civarı Ekran Kartı

250 Hadi 270 Civarı Ekran Kartı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Gençler bir miktar max vs (ve saire anlamında :))) ( son parantez parantezi kapatmak içindi bu parantezin sonundaki son parantez de öyle :)) kasayım diyorum

PALIT 1GB GTS250 E-GREEN GDDR3 256 BIT 2XDVI HDMI NVIDIA 16X bu 210 ira DX10u,opengl3 shader 4 destekliyor ve adı üstünde gddr3 210tl

diğeri

POWERCOLOR 1GB HD5670 GDDR5 128 BIT DVI HDMI ATI 16X bu gddr5 fakat 128bit, dx11, shader 5, opengl3.2 225Tl

Aslında ben nVidiacıyımdır bazı doğuştan gelen özelliklerinden dolayı ( bazılarının kilitli özellikleri açılıp quadro haline getirilebiliyormuş ) ama bir danışayım dedim mürit kardeşlerime...

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Focal
    Focal's avatar
    Erkek

PALIT 1GB GTS250 E-GREEN olan ekran kartı normal GTS250 versiyon olanının düsük versiyonudur hocam.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    goldfinger
    goldfinger's avatar
    Erkek

pallitten uzak dur çok kalitesiz

ben şimdiye kadar garantisi bitmeden iki defa arızalanan kart görmedim sonunda sinirlendim çöpe attım

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

hocam gddr5 256 olaını sana yansıtmaz emin ol gddr5 aradaki farkı kapatır :) powercolor ı al bence.birde diğer sistem özelliklerini yazar mısın? eşeğe altın semer vursan eşlek yine eşektir diye bi atasözümüz var biliyorsun :)  Sistemin ile çalışma performansı nasıl olacak onuda düşün.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

ASUS M4A88td v EVO usb 3

phenom x4 945

2x2 kingston 1333

fakat epey ucuzlamış bir çift daha çakacam...

seagate 750 ncq 64mb

vin7 ult x64 pirted edişın

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7-19
    7-19's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

5770

la liberte ne meurt jamais.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek
    nVİDİA nın 250 seri si mi daha iyi 450serisi mi?

Toplam Hit: 929 Toplam Mesaj: 7