250 TL Satılık Corsair H100İ İşlemci Sıvı Soğutma
-
Müridler -mürideler selamlar.
22.02.2014 Vatan Bilgisayar Faturalı-5 Yıl Corsair Uluslararası Garantili
Corsair H100İ işlemci soğutucusunu 250 TL ye satıyorum.
soğutucu,soğutma görevini çok iyi yapıyor,sadece ilink çalışmıyor onun haricinde İ7-4790K gibi bir işlemciyi boşta 26-30c yükte 55-65c arasında soğutabiliyor.
Türkiyenin her tarafına kargo BEDAVA.

-
fiyat çok çok iyi alıcak kişi kaçırmasın
-
Bende 1 hafta önce aldım 450 tl ye :) Fiyat çok iyi alacak olan düşünmesin bile.
Ek olarak Link niye çalışmıyor hocam ? :D
-
i link nedir üstad?
-
Corsair Link monitoring and control
Monitor temperature and control lighting and fan speed on your screen. No additional hardware is necessary.
Yani sıcaklık ve led ışığı kontrol eden zımbırtı çalışmıyormuş. Sıcaklık önemli değil anakartın üstünden kontrol edilir zaten de fan hızı ve ışık kontrolü olmaması heves kaçırıcı biraz :(
i7 4790k kaç mhz e çıkabildin hocan?
-
Pcyi toplarken almayı düşündüğüm aletlerden biriydi fekat para yetişmedi :D Neyse umarım satarsın hocam güzel yorumlar aldım hep internette :)
-
Liquid bunu yazdıCorsair Link monitoring and control
Monitor temperature and control lighting and fan speed on your screen. No additional hardware is necessary.
Yani sıcaklık ve led ışığı kontrol eden zımbırtı çalışmıyormuş. Sıcaklık önemli değil anakartın üstünden kontrol edilir zaten de fan hızı ve ışık kontrolü olmaması heves kaçırıcı biraz :(
i7 4790k kaç mhz e çıkabildin hocan?
ilink usb kablosu bozuk ondan çalışmıyor ama soğutmasında hiç bir sorun yok,zaten fanları bios üstünden ayarlanıyor herhangi bir sorun yok.
İ7-4790K Voltaj vermeden 4.8Ghz 1.3 ve üzeri voltaj ile 5.0Ghz çok rahat çıkıyor,ama tabiki benim işlemci O.C. ye çok yatkın yoksa her İ7-4790K bu değerlere çıkamıyor.
Bu kadar bahsettik kasa resmi paylaşayım bari :)
-
hocam affina siginaraktan dayanamayacam :) bogle makina gorunce hep bu aklima geliyor.
UP olsun :) fiyat cok cazip.
-
elmor bunu yazdı
hocam affina siginaraktan dayanamayacam :) bogle makina gorunce hep bu aklima geliyor.
UP olsun :) fiyat cok cazip.
:) ilginç :))
-
yukarı çıksın...