2500+ O/C Rekorları!!
-
2500+ kullanan arkadaşlardan ulaştıkları max değerlerinizi istesem. Bu değerlere hangi anakartla soğutucuyla hangi ram ve voltaj değerleriyle ulaştığınızıda söylerseniz. Benim anakart msi kt4 oldugu için max 205*11 oluyor. anakartı değiştirmek istiyorum o yüzden sizin değerlerinizi merak ediyorum hangi anakartla kaç mhz?? bu max değerlerin pcmark 2004 cpu ve system puanlarını ve 3dmark2001 SE puanlarınızıda yazarsanız. teşekkürler
-
Abit NF7-S yada AN7 boardlarda en fazla mhz değerine çıkabilirsin. o/c kapasitesi en iyi olan boardlar şu an için bunlar. bunlardan sonra Epox 8RDA+ Rev 2.1 gelir.
-
Overclock için board arıyorsan( dergilerde yapılan testleri filan salla.. kim dergiye daha çok board gönderirse o ay birinci o anakart oluyor nedense !!!)
Amd icin şu anda bin tane bilgisayar siparişi alsam hepsine epox anakart takarım.. Epoxlarda arıza tespitlerde kullandığın ledler çok hoş, Tüm voltage, fsb, çarpan değerlerinin tek tek ayarılabiliyor ve değiştirebiliyorsun. Epoxlar arızaya geri dönüşü en az olan boardlar.. eğer hangis diorsan o zaman epox rda+ rev 2.1 al.. fakat bu anakart şu anda türkiyede bulmak çok zor.. aten distribütörün salaklığı.. kartı bi getirdi herkez aldı.. şimdi talep var fakat adamlar ithal etmiyorlar.. eğer bu kartı bulamazsan o zmana rad3i al.. o kartla bu kart arasında yaklaşık 15$ var. iki karttada onboard ethernet 6 kalan ses kartı var.. fakat birisinde realtek birisinde c-media ses kartı var.(hangisi hangisinde onu hatırlamıyorum..) ah aradaki 15$lık farkın sebebi rev2.1 de bulunan firewire. ikinsindede nforce 2 chipset ddr 400 (dual) ram takabiliyorsun.. köısacası en baba kartlar şu anda bunlar.. şec beğen al..