256 MB Ram İçin Windows Vista Varmı ?
-
arkadaşlar benim pc nin ram ı 256 mb geçen gün vista ultimate yüklemeye kalktım ramınızın en az 512 olması gerekli dedi bu vistanın 256 mb ramlar için olanı da varmıdır ? home edition filan... vista görünümlü xp kullanıyorum ama sarmıyor
-
256 ram le vista çok kasar hacım be.home edition gibi bişi dene dicem ama xp dururken vista aşırı kasar
-
ne 512 si hoca çık yukarı biraz daha en az 1 gb ram gerektirir. hem vistayı kurma boşver bazı programlar falan uyuşmuyor. efsaneler ölmez XP Pro. ile yola devam.
-
hani bir dukkana gidersiniz adamin elinde o aradiginiz malzemeden hic olmadigi halde sirf yok satmiyoruz diyemedigi icin soyle bir cumle kullanir
"abi kalmadi yeni bitti" diye
yani kalmadi desem, yeni bitti desem, sonuncusunu biraz once verdik desem
veya yok oyle birsey
-
arkadaşlar ben aslında ram ı yükseltmek istiyorum da geçen sene ram almıştım anakartımın gücüne göre ama bir dişi uymadı ben ram almaya giderken nelere dikkat etmem lazım anakartımın gücüne göre mi ram alacam anakartımın gücü bu şekilde bi yardımcı olursanız çok sevinirim
Gigabyte - GA 64 bit sis 650 2 DDR Ram tümleşik 2 tane ddr ram takma yerim var 512 ram mı alayım 256 mı ? anakartımda zaten bir 256 ram var bitane de boş yuva var buraya 512 ram yüksek gelirmi ?
-
hoca çok niyetliysen eğer nette biraz araştır. öyle bişey var. yani ram'i en düşük 512 istiyor ama bunu geçmenin bi yolu vardı. öyle bi döküman okumuştum.
yada benim kendimin bulduğu bi yöntem.bazı müşterilere anlatamıyordum bu olayı; başka bi ram daha bul.(256 veya 512)
pc'ye tak. vistayı kur. kurduktan sonra çıkarırsın. vista yine çalışıyor. test edildi onaylandı :) ama çok ağır işliyo.
-
Hoca, sisteminin vistaya uygun olup olmadığını sana microsofttan indirdiğin bir program söylüyor. Buradan Türkçe versiyonunu indir. O sana söyler. :)
-
vlite die bi pro. war vista dvd sinde değişiklik yapıyo yani kurulumda isteyeceği ram miktarı kurulum seri numarası gibi şeyleri değiştirp tamamen kendine özel bi vista oluşturursn...