folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder 26 Ekim Cuma Şehitlerimizin Anısına Toplanıyoruz

26 Ekim Cuma Şehitlerimizin Anısına Toplanıyoruz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BozcaN
    BozcaN's avatar
    Erkek

bi süredir çeştli sbplerle siteyi dzgün takip edemiyorum :s

bunla alakalı knu acıldımı yada bu knu knusuldumu bilmiorum yani. nese asıl knuya geliim ;

26 ekim cuma günü saat 16.30da istanbulda, maltepe meydanında şehitlerimizn anısına toplanıyoruz. sagcı-solcu kadın-erkek yaşlı-genç vatanını sven, destek vermek isteyen herkezi mutlaka bkliyruz..

yeri bilmeyenler için ; maltepe içi ne giden hangi araca binerseniz binin ve ne tarftan gelirsenz gelin koskocaaman maltepe merkez camiisini görürsnz, onun karşısındaki meydanda toplanılacak.

bilgi vereyim istedim

√ βǾź¢ẵŋ ® //\\ ~ Türkiye"de yaşayan Türk"e biat edecek !!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    istanbulda maltepe nerde bilmiyorum. pendiğe yakın olan maltepe mi ?

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asker
    Asker's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

okulum olmasa gelirdim ama o saatte okulda oluyorum bu arada malpedemi oturuyosun

Bu arada gitmek isteyenler kadiköyden 21-A - 21-MK - 17  - 16 -   10  -  222(sahilde inersiniz caamiyi sorarsanız gösterirler) ----trenle gidilebilinir sureyyapaşa veya maltepe durağında inip merkez caamiyi sorarsanız gösterirler.----- üsküdardan gelcekseniz 16-A

Toplam Hit: 1450 Toplam Mesaj: 3