folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder 26 Ocak 2025 Zafer Partisi İzmir Mitingi Duyurusu

26 Ocak 2025 Zafer Partisi İzmir Mitingi Duyurusu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tacir
    tacir's avatar
    Erkek

Gözaltından önce planlanan bu mitingi hem bildirmek hemde imkanı olanların gitmesini tavsiye etmek için  bu duyuruyu paylaşıyorum.Ben Samsun'dayım güniçi gidip gelebileceğim neresi olursa atlayıp gideceğim. Ümit Özdağ'ı mevcut siyasi ortamda son kale olarak görüyorum.Bu iş sadece Zafer partisinin değil tüm muhallif vatandaşları ilgilendiriyor.Miting yeri Bornova Kaymakamlığı önü.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek

Sağol kral

Kurtlar tasma takmaz....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek

Teröristlere af yok mitinginin üçüncüsü olacak. Nasıl ilk ikisine izin verildi, birşey çıkmaz diye mi düşünüldü nasıl engellenmedi aklım almıyor...

Karaman mitingine katılım düşüktü ama Antalya mitinginde dananın kuyruğu koptu. İzmir daha kalabalık olacaktır bence. Özdağ'ın son mitinglerinden birisi İzmir olacaktı ama hapse girmesi planda değişikliğe öne alınmasına neden oldu.

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ErastoX
    ErastoX's avatar
    Erkek
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheErne
    TheErne's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Seneler önce biliyorduk Ahmet Türk'ün Devlet Bahçeli'nin halası oğlu olduğunu. PKK ya kursun sık seni hapse atarlar. PKK lı Türkiye Cumhuriyeti olmuş desek bizide atsınlar hapse valla bıktık kimin eli kimin dötünde belli oldu. Muz Cumhuriyeti'nin yöneticilerine bakın. Suriyeli gitti kaybedecekler ya pesimize PKK yı takakta PKK bize oy versin yine kazanalım halkı soyalım görüşündeler. Apoyu millet vekili yapacaklar. Aha görün ve izleyin

Renegadealien
Toplam Hit: 646 Toplam Mesaj: 5
izmir zafer turizm adalet zafer partisi miting