26 Ocak 2025 Zafer Partisi İzmir Mitingi Duyurusu
-
Gözaltından önce planlanan bu mitingi hem bildirmek hemde imkanı olanların gitmesini tavsiye etmek için bu duyuruyu paylaşıyorum.Ben Samsun'dayım güniçi gidip gelebileceğim neresi olursa atlayıp gideceğim. Ümit Özdağ'ı mevcut siyasi ortamda son kale olarak görüyorum.Bu iş sadece Zafer partisinin değil tüm muhallif vatandaşları ilgilendiriyor.Miting yeri Bornova Kaymakamlığı önü.
-
Sağol kral
-
Teröristlere af yok mitinginin üçüncüsü olacak. Nasıl ilk ikisine izin verildi, birşey çıkmaz diye mi düşünüldü nasıl engellenmedi aklım almıyor...
Karaman mitingine katılım düşüktü ama Antalya mitinginde dananın kuyruğu koptu. İzmir daha kalabalık olacaktır bence. Özdağ'ın son mitinglerinden birisi İzmir olacaktı ama hapse girmesi planda değişikliğe öne alınmasına neden oldu.
-
https://x.com/umitozdag/status/1883465465135067588
Twitter canlı
-
Seneler önce biliyorduk Ahmet Türk'ün Devlet Bahçeli'nin halası oğlu olduğunu. PKK ya kursun sık seni hapse atarlar. PKK lı Türkiye Cumhuriyeti olmuş desek bizide atsınlar hapse valla bıktık kimin eli kimin dötünde belli oldu. Muz Cumhuriyeti'nin yöneticilerine bakın. Suriyeli gitti kaybedecekler ya pesimize PKK yı takakta PKK bize oy versin yine kazanalım halkı soyalım görüşündeler. Apoyu millet vekili yapacaklar. Aha görün ve izleyin