264 Ne İle Açılır

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reskam
    Reskam's avatar
    Erkek

*.264 uzantılı dosya ne ile açılır hocam dvr kamera

Memento Mori
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reskam
    Reskam's avatar
    Erkek

yok hocam olmadı :( upppsss

Memento Mori
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reskam
    Reskam's avatar
    Erkek

Memento Mori
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bensiz_aglama
    bensiz_aglama's avatar
    Erkek

dh  de böyle birşey vardı

1

Çözdüm sonunda. Adobe Premiere Pro CS6 trial indirip kurdum. Beraber yüklenen Adobe Media Encoder adındaki program rahatlıkla videoları başka formatlara çevirebiliyor.

2

Merhaba bende aynı problemle uğraştım, en sonunda bu dosyaları çok basit şekilde avi formatına çeviren bir program buldum
    umarım işinize yarar

http://www.kmplayer.com/forums/attachment.php?attachmentid=9649&d=1327162559

3

http://swann.com/downlo.../PlayBack_V1_0_1_15.exe programıyla açılıyor. Aynı dert benim de başıma gelince bu programla çözdüm olayı. Hala aynı sorunu yaşayanlara tavsiye ederim.

bensiz_aglama tarafından 20/May/13 17:12 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek
    h264 dosyası olmasın. Kendileri görüntü sıkıştırma algoritmasıdır ve mpeg4 e göre %30 daha iyidir. Cctv kayıt cihazın fena değilmiş.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

.264 raw h264 dosyası, mpc-hc dene, sana kamerayı satanların onu açacak programı da vermiş olmaları lazım aslında.

edit: şimdi araştırdım ffmpeg ile yapanlarda varmış.

ffplay -f h264 dosya.264

komutu ile açmayı başaranlar var.

kvasir tarafından 20/May/13 18:32 tarihinde düzenlenmiştir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

cozemediysen haber et programi veriyim yada www.aymax.com.ua ya gir yukarida prog bolumunden gir en asagida var onunla izleyip convertte edebilirsin

delimiyim ben?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

o .264 ham h264 dosyasıdır. Mkv konteynırının içinde bulunur normalde. Sende mkvtoolnix adlı programı indirip bu dosyayı mkv konteynırına atarsan güncel herhangi bir player ın rahat açması lazım. (km player, pot player, vlc player vs.)

Gene açmazsa aşağıda verdiğim lnkten combined community codec paketini yükle.

http://www.cccp-project.net/

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
Toplam Hit: 1513 Toplam Mesaj: 9