27 Temmuz Metallica Konseri
-
Evet tbt müridlerinden metallica severler ve İZMİR de oturanlar... bir organizasyon ile 2 - 3 otobüs doluşup istanbul ali sami yen standındaki konsere gitmek isteyenler el kaldırsın... bir organizasyon yapmayı düşünüyorum... belirlediğim kriterler simdilik sunlar:
1) saha içi bilet (diger yerler tukenmek uzere)
2) istanbula gidiş donus (buyuk ihtimal safir otobuslerle)
3) istanbulda sabah kahvaltısı ve ogle yemegi (kapı acılıs saati 15:00 bu sate kadar acta bırakmıcam sizi)
4) kredi kartına taksit imkanı (kdv+vade farkı verildigi takdirde)
5) fiyat icin simdilik kafamda canlanan rakam 200 YTL (1-2-3-4-5-6 takist kredi kartına istege gore)
varmıdır talep bi arastırayım dedim... afişlerim haftaya izmirin bir cok yerinde gorucuye cıkıcak... organizasyon yapılan kıytırık org benzemeyecek cok deneyimli bir yer ile anlasılmak uzere... talepleri görelim İZMİRLİ METALLİCA SEVERLER....
-
otobuste rahat rahat sarki soliyip kusabilme imkani var mi?
-
la olum ne dion sen :D sınırsız imkan gidene kadar demlenmek bile serbest:D
-
ah o otobuste bende olsaydim. acik stadlara yol alsaydim. viz gelirdi hersey inan bana. yeter ki metallica konserinde olsaydim.
-
anlasıldı suyu cıkıcak konunun... afis tasarımı bitsin buraya da koyacagım... cidden ilgilenenler varsa PM atsınlar...
-
Afiste solemeyi unutma o zaman =D izmirde olsam gelirdim.
-
siz izmirden gelin ben sizi ist'de karsilarim yolculuk parasi haric dier masraflari oderim. kafalti yapariz beraber. raki iceriz sahilde sonra konsere kadar.
-
bu arada metallica geçen sefer geldiklerinde saha millet saha içinde yer kapmak için 1 gece önceden geldi. 40.000 kişi diye duydum bi gece öncesinden sabahladı. öle 15:00de kapı açılış diye sakın bi yanlış yapmayın yani.benden sölemesi.