folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 28 Kasım KPSS Sınavı İle İlgili Soru

28 Kasım KPSS Sınavı İle İlgili Soru

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

sınav ertelendiği için yeni başvuru kartları gönderecekler bize.. ama şöyle bi durum var. eski sınav tarihinde memleketinde olanlar yeni sınav tarihinde üniversitede oluyor.. acaba adres değişikliği yapılıyormu ? yapılıyorsa nerden yapılıyor.. hangi siteden bakabilirim ? bilgisi olan varmı ?

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    apokontek
    apokontek's avatar
    Erkek

bu bılgı banada lazım hoca ya...Sımdı unıv e gıdıoz acaba nasıl adres degısıklıgı yapıcaz? bılen varsa bızı aydıtlatsın ltfn

Allah büyüktür vesselam...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

benimde edindiğim bilgiye göre eski giriş kartlarıyla gircekmişiz. ben şimdi ikilemde kaldım. yeni giriş kartı gönderileceği ile ilgili resmi bi yazı varmı arkadaşlar?

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    apokontek
    apokontek's avatar
    Erkek

hayaletkurt bunu yazdı:
    -----------------------------

benimde edindiğim bilgiye göre eski giriş kartlarıyla gircekmişiz. ben şimdi ikilemde kaldım. yeni giriş kartı gönderileceği ile ilgili resmi bi yazı varmı arkadaşlar?

En son haberde gormustum eskı gırıs kartlarıyla gırcez evet,yenı kart gonderılmıcek denılmıstı ama bayagı  bı sure oldu...

Belkı yenı bır belge yayınlanmıstır hıc bır bılgım yok ama henuz yenı gırıs kartları gonderılcegıne daır bı haber gormedım ınt de :S

Allah büyüktür vesselam...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

up

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

eski kartlar ile gireceğiz sınava

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uGuR
    uGuR's avatar
    Erkek
    hayaletkurt bunu yazdı:

evet ben de öyle biliyorum tv'de haberlerde görmüştüm fakat resmi açıklama yok. bu osym.gov.tr nasıl bir sitedir hiç mi akıllarına gelmez "duyuru bölümüne yazalımda sınava gireceklere gönderilen giriş kartlarıyla gireceklerini bilsinler" diye ya da her ne yapılacaksa.
Toplam Hit: 1205 Toplam Mesaj: 7