28 Kasım KPSS Sınavı İle İlgili Soru
-
sınav ertelendiği için yeni başvuru kartları gönderecekler bize.. ama şöyle bi durum var. eski sınav tarihinde memleketinde olanlar yeni sınav tarihinde üniversitede oluyor.. acaba adres değişikliği yapılıyormu ? yapılıyorsa nerden yapılıyor.. hangi siteden bakabilirim ? bilgisi olan varmı ?
-
bu bılgı banada lazım hoca ya...Sımdı unıv e gıdıoz acaba nasıl adres degısıklıgı yapıcaz? bılen varsa bızı aydıtlatsın ltfn
-
benimde edindiğim bilgiye göre eski giriş kartlarıyla gircekmişiz. ben şimdi ikilemde kaldım. yeni giriş kartı gönderileceği ile ilgili resmi bi yazı varmı arkadaşlar?
-
hayaletkurt bunu yazdı:
-----------------------------
benimde edindiğim bilgiye göre eski giriş kartlarıyla gircekmişiz. ben şimdi ikilemde kaldım. yeni giriş kartı gönderileceği ile ilgili resmi bi yazı varmı arkadaşlar?
-----------------------------En son haberde gormustum eskı gırıs kartlarıyla gırcez evet,yenı kart gonderılmıcek denılmıstı ama bayagı bı sure oldu...
Belkı yenı bır belge yayınlanmıstır hıc bır bılgım yok ama henuz yenı gırıs kartları gonderılcegıne daır bı haber gormedım ınt de :S
-
up
-
eski kartlar ile gireceğiz sınava
-
hayaletkurt bunu yazdı:
-----------------------------benimde edindiğim bilgiye göre eski giriş kartlarıyla gircekmişiz. ben şimdi ikilemde kaldım. yeni giriş kartı gönderileceği ile ilgili resmi bi yazı varmı arkadaşlar?
-----------------------------
evet ben de öyle biliyorum tv'de haberlerde görmüştüm fakat resmi açıklama yok. bu osym.gov.tr nasıl bir sitedir hiç mi akıllarına gelmez "duyuru bölümüne yazalımda sınava gireceklere gönderilen giriş kartlarıyla gireceklerini bilsinler" diye ya da her ne yapılacaksa.