28.05.06-.....
-
mrb arklar...
Tarihtende anlasilacagi gibi hatunla 3. yil dolcak neredeyse...
ama suan bitti gibi bise.. bende öyle..
son 2 ay icinde birbirinden akıl almaz olaylar yasadım,, hepsini yuttum,, ama yine yaranamadım..
arkadas cevresinden dolayı uyardım... ki aralarndan biri bn söledikten bi kac ay snra okulun en sağlam kaşarı olarak anılmaya baslandı... sustum...
en yakın arkadasm (kiz arkadasmla ewleri bikac sokak ilerde) onu sarhos buldu sokakta.. yine sustum.. ve bu olay yasanmadan bikac saat once msjlastigimizda bana arkadaslariyla fabl calismasi yaptigini söylemisti..yani bir de yalan var ortada...
3yil boyunca 2 sene dersaneye gittim... izmirli muridleri bilirler alsancak camii'ni.
dersanem onun karsisindaydi.. ama ben bir defa olsun dersaneden cikinca gidiyim kordon, kibris sehtleri w.s..bikac hatuna laf atiyim demedm..
kendimi kistim erkek oldugum halde..
aramzda tam 1.5yas var...
anlattm ona o 1.5 sene icinde dusuncelerin degisicek söylediklerimi o zmn anlicaksin..
staj dersane okul... bu uclunun oldugu sene hayatımın en zor senesiydi..
ailem de ustume geldi.. istemedigim bolum icin 2. defa dersaneye gittim..
amac sogutmakmı yoksa ilgilenmedigim bazı zamanlara olan tepkisi mi anlayamadım... hangi arkadasina sorsam hangi arkadasima sorsam o beni deliler gibi sewiordu aldigim cevap hep buydu...
bir haftadaır fln baya bi soguduk bi sogumustuk..
gecen gun toparlayalm kendimizi dedim... keske bu söyledigine inanabilsem dedi.. istemiyormusun dedim istemiyorum dedi..
dun gece son yuzsuzlugumu yapıp msj attm.. simdi cvp bekliyorum.. bekliyorum.. beklicem...
(rahatlamak icin paylastm bunu... Akil alincak bi durum yok hersey ortada gibi ama icimdeki o "belki de geri gelicek" umudu hic tukenmiyo..)
-
umut sadece fakirin ekmeği değil , aşık adamın yaşama sebebi.
hay amk ya bu aşk beni yazar yaptı :| :( siksen aklıma gelmeyecek cümleleri kurar oldum :(
-
bekleme arama kızlar bunu sevmez bence en azından bunu anladım ben
yol ver gitsin
-
hoca tecrubeyle konusuyorum
ondan sana ne koy olur ne kasaba
oyle bir kes ki iliskiyi ne mesaj ne telefon ne msn hicbirsekilde gorusme
senin verdigin degeri hicbirisi veremeyecegi icin sana geri donecek emin ol ama dondugunde o ne derse desin tekrar baslarsan
o acilari tekrar yasayacaksin bundan da emin ol
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------hoca tecrubeyle konusuyorum
ondan sana ne koy olur ne kasaba
oyle bir kes ki iliskiyi ne mesaj ne telefon ne msn hicbirsekilde gorusme
senin verdigin degeri hicbirisi veremeyecegi icin sana geri donecek emin ol ama dondugunde o ne derse desin tekrar baslarsan
o acilari tekrar yasayacaksin bundan da emin ol
-----------------------------
Tecrübe ile sabittir karşındakinin cinsiyeti kadın erkek fark etmez underzeronun yazdıkları doğru biten ilişkiye tekrar başlamak kendini yıpratmak ve hayattan el çekmekten başka işe yaramaz kimseye hakettiğinden fazla değer vermeyeceksin bir taraflarrı kalkıyor kendilerini hint kumaşı sanıyorlar kendine saygın varsa unut -
aha bir tecrübede ben kardeşim : Yol ver sevsen bile yol ver gitsin.. hiç ilgilenme bile bak görürsün eğer gelip köpek gibi yalvarmazsa adam değilim !
-
ben dıgerlerınden farklı bısey soylecegım sanırım sana...bence eger kabul ederse konusmayı yasanılan 3 sene son bı cabayı hak eder dıye dusunuyorum...gel konusalım dedın gelmedı ya da konusma olumsuz sonuclandı bı daha donup bakma arkana ama bı kere daha konusmayı dene derım ben...