29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları
-
Arkadaşlar malumunuz Cumhuriyetimizin yıldönümü yaklaştı. Bunun için bi çok kutlama yapılacak. En güzelininde boğazdaki kutlamalar olduğunu düşünüyorum. Daha önce gidemedim boğazdaki kutlamalara, ancak bu yıl kesinlikle gitmeyi düşünüyorum.
Fakat tamolarak bilgi sahibi değilim. Afişlerden gördüğüm kadarıyla: Aksam 7'de başlayacağı ve boğazda olacağı.. Kısacası, kutlamaların tam olarak nerede olacağını öğrenmek istiyorum. Ortaköy'de mi, Bebek'te mi, Emirganda'mı, Üsküdarda'mı vs vs..
Bir diğer öğrenmek istediğim şeyse şu: Kutlamaların tam olarak saat kaçta sona erdiği ve kutlama bitişi trafiğin durumu? Oturduğum semt boğaza bayağı bi uzak, bayan olduğum içinde gecenin bi vakti trafik ortasında kalmak istemiyorum.
Kutlamaların mekanı ve bitiş saati hususunda bilgi verirseniz sevinirim. Teşekkür ederim.
-
bacım 5 gün var daha hiç bir şeyin tadı yok
-
kendi semtimde bayramımı kutlayacağım.. ilkokul çocuklarıyla takılacağım.. bayramdan anlarsa bi onlar anlar
-
Anlamadım nasıl yani? Arada 5 gün olması hiç bi araştırma yapmamamı mı gerektiriyor?
Ayrıca tadı yok derken?
-
Hocam şöyle bişi buldum CUMHURİYETİMİZİN KURULUŞUNUN 86'NCI YILDÖNÜMÜ KUTLAMA PROGRAMI
-
Teşekkür ederim ama yine tam bi bilgi yok elimizde. Yani anladığım kadarıyla dolmabahçede başlayacak. Ancak bitiş tam olarak belirtilmemiş.
Daha önce gidenler, katılanlar yok mu ki bizi aydınlatsınlar?