folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 29 Mart 2008-Neşet Ertaş Konseri



29 Mart 2008-Neşet Ertaş Konseri

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mr66tr
    mr66tr's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Ocak/2004
    Erkek

    Arkadaşlar ben de organizasyon ekibindeyim .İlgilenen olursa konsere gelsin beni bulsun.Katılım 20 YTl olacak.işte konu ile ilgili haberi de ekliyorum.

    Yozgatlılar Şölene Hazırlanıyor
     
     
    İstanbul Yozgat dernekleri Federasyonunun Organize Ettiği “Yozgatlılar Şöleni” 29 Mart’ta Bağcılar Olimpik Spor Salonun da yapılacak.


     

     

    Yozgatlılar Şölene Hazırlanıyor     

    İstanbul Yozgat dernekleri Federasyonunun Organize Ettiği “Yozgatlılar Şöleni” 29 Mart’ta Bağcılar Olimpik Spor Salonun da yapılacak.   

       Federasyon genel sekreteri Aytekin Çınar’ın yapmış olduğu açıklamada, İstanbul genelinde yaşayan Yozgatlıları kaynaştırma maksatlı yapılan bu şölenin esas amacının bu geceden elde edilecek  gelir ile, Fatihte yapılması planlanan “Yozgat Kültür Evi”nin temelini atmak olduğunu söyledi.Şölen’in içeriği hakkında da bilgiler veren genel sekreteri Çınar, Şölenimize kesinleşen sanatçılarımız Neşet Ertaş, Murat Kekilli, Yöremiz Sanatçıları, Halk Oyunu ekipleri yer alacaktır.Ayrıca Birbirinden değerli sanatçılarla da görüşme halinde olduklarını belirterek hemşerilerimize unutulamayacak bir gece yaşatacaklarını belirtti.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Kayıt Tarihi: 30/Haziran/2007
    Erkek
    güzel bir kayıt yapında dinleyelim :)

    Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rEfLeX
    rEfLeX's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Ağustos/2005
    Erkek

    ben bağjılarda oturuyom seni nasıl bulurum neşet Ertaş gibi büyük bi ustayı dinlemek güzel bişey msn felan varsa bi konuşalım :D


    Forum,Hikaye gibi bölümlerde opsiyonel olarak her yazdığınızın sonuna eklenen yazı... :| 20 senelik hayatımda 15 aylık reklam arasıı...izmirr / gaziemir..
Toplam Hit: 1128 Toplam Mesaj: 3