2Bin TL Fiyat Performans Canavarı (İstek)
-
1 ay sonra maksimum 2 bin tl ye fiyat performansı en iyi laptop u almak istiyorum artık bu netbook tan gına geldi.
şuanda 3 model arasında kaldım , başka önerileriniz varsa lütfen esirgemeyin.
Kullanım amacı daha çok oyun amaçlı.
LENOVO (şuanda en iyi tercih gibi duruyor , lenovo kullanan arkadaşlarım büyük bir sorun yaşamadılar garanti konusunda ekran kartı en yüksek fakat şilemci bir alt model)
İşlemci 2. Nesil Intel® Core™ i7-2630QM (2GHz, Turbo Boost ile 2.90GHz, 6MB)
Sistem Belleği 8GB DDR3 RAM
Ekran Kartı Nvidia GT 555M 1GB HARİCİ VRAM Grafik Kartı DDR5
Sabit Disk Kapasitesi 750GB 5400Rpm SataDELL (dell yerinde garantisi ve kaliteli donanım ilgimi çekiyor fakat ekran kartı düşük)
İşlemci Tipi : Intel Core i7Işlemci : 2630QMİşlemci Hızı : 2.00 GHz Turbo Boost 2.93 GHz
Bellek (Ram) : 6 Gb Bellek Tipi : DDR3 Bellek Hızı : 1333 MHz
Ekran Kartı : Nvidia GeForce GT 525M
Samsung (yüksek malzeme kalitesi , iyi işlemci fakat bunu da ekan kartı düşük )
şlemci Tipi : Intel Core i7Işlemci : 2670QMİşlemci Hızı : 2.20 GHz Turbo Boost 3.10 GHz
Bellek (Ram) : 4 GbBellek Tipi : DDR3 Bellek Hızı : 1333 MHz
Ekran Kartı : Nvidia GeForce GT 520MEkran Kartı Hafızası : 1 GB Harici
-
maxel in üyeligi açık kalmış görmedim konuyu ben açacaktım. ben alıcam laptop
-
ilki hariç diğerlerinin ekran kartı tırt :)
-
BarisYigit bunu yazdı:
-----------------------------ilki hariç diğerlerinin ekran kartı tırt :)
-----------------------------farkındayım şuan başka öneri yoksa onu alıcam zaten :D
-
asdasdh minecraft için özel bişi al :P
-
Madem netbook var sen bi desktop düşün derim.
20inc ekran altında oyunlar tat vermiyor.
Kapa ışıkları + ufak bi ses sistemi (kulaklık takmayı şahsen pek sevmiyorum) + 23 inc ekran (led olsa ne güzel olur) = mükemmel oyun keyfi.
-
Gecement bunu yazdı:
-----------------------------Madem netbook var sen bi desktop düşün derim.
20inc ekran altında oyunlar tat vermiyor.
Kapa ışıkları + ufak bi ses sistemi (kulaklık takmayı şahsen pek sevmiyorum) + 23 inc ekran (led olsa ne güzel olur) = mükemmel oyun keyfi.
-----------------------------hocam kasa evde de var da ben sürekli hareket halinde oluyorum , netbook ta bir yere kadar web siteleri bile okadar küçük ekran da güzel deil.
ayrıca netbook tutmadı diye ultrabook a geçiyorlar zaten daha hafif daha hızlı :)
laptop ekranı da yeter bana hele netbooktan sora ohoo :D
@x3uqm4
minecraft ın büyük etkisi var bu alımda emin ol :D , ben aleti aldıktan sora serveri kaparsan öbür tarafa kadar peşindeyim :)