2D Tasarım Yapacak Grafiker Aranıyor
-
Öncelikle merhaba, arkadaşım grafiker arıyor oyun grafiklerini yaptırmak istiyor. 2d çizecek düzeltecek herşeyini halledip sadece kullanması kalacak. 2 boyutlu oyunun grafiklerini çizecek, mesela http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/87474/aya-ucuyorum-i-am-flying-to-the-moon böle bir oyundaki tüm nesneleri çizip bir resim formatında verebilecek. İşi yapan kişiye ödeme yapılacak. Fiyat konusu halledilir.
-
isteginizi eksiksiz yerine getirebilecek bir tanıdıgım mevcut, arkadasının iletisim bilgilerini ve detayları yollarsan yardımcı olayım.
-
Andrei bunu yazdı
isteginizi eksiksiz yerine getirebilecek bir tanıdıgım mevcut, arkadasının iletisim bilgilerini ve detayları yollarsan yardımcı olayım.
hocam arkadaşların bilgilerini göndericem şimdi pmle, ama arkadaş öğrenci, uçuk fiyatlar filan çeker mi?
-
hezarfen bunu yazdıAndrei bunu yazdı
hocam arkadaşların bilgilerini göndericem şimdi pmle, ama arkadaş öğrenci, uçuk fiyatlar filan çeker mi?
ben aracı olurum hocam, uygun bir seyler ayarlamaya calısır, en kötü ihtimalle baskasını bulur ama önerecegim kisi özellikle oyun tasarımı üzerinde uzman sayılır, isinizi halledecektir.
-
Andrei bunu yazdıhezarfen bunu yazdıAndrei bunu yazdı
ben aracı olurum hocam, uygun bir seyler ayarlamaya calısır, en kötü ihtimalle baskasını bulur ama önerecegim kisi özellikle oyun tasarımı üzerinde uzman sayılır, isinizi halledecektir.
tamamdır hoca, yardımcı olabilirsen çok iyi olur. şimdiden teşekkür ederim ilgin için.