folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder 2.El Elektronik Alet Alacagım Yardım..

2.El Elektronik Alet Alacagım Yardım..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kinyas
    kinyas's avatar
    Erkek
     rap muzık altyapısı yapıp satıyorum.bu güne kadar yapma a*cık gibi mouse la muzık yapıyordum.artık işi yavaş yavaş büyütmenin zamanının geldiğini düşünüyorum.beat satışlarından kazandığım paraları 2 aydır biriktirmeye başladım.elimde belli bir mktar nakit var.bir mıdı klavye ve birde mıxer almayı düşünüyorum bu paraya.önce bir tane M-AUDIO Keystation 61es almayı düşünüyorum.dolar yükseldiği için fiyatlar fırladı.zaten bunun 0'ına para yetiştiremem.2 el almayı düşünüyorum.en fazla 250 ytl verebilirim bu alet için.2.el alışveriş sitelerinin cogunda benim istedigim alet yok varsada pahalı felan oluyor.aranızda M-AUDIO Keystation 61es' i olupta satmak isteyenler yada satan arkadaşları felan olanlar varsa irtibata geçelim alacam.şimdiden teşekurler
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsun
    efsun's avatar
    Erkek
    alıcı  yada satıcı değilim sadece merak ettim  bu beat çılgılıgı nedir diye çok duymaya başladım , space'inde  bulamadım bi link veririmisin  1 2 beat dinleyelim nasıl oluyormuş falan bi bakalım mümkünse?

Her türlü piping işleriniz itina ile yapılır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kinyas
    kinyas's avatar
    Erkek
    space e koydum sımdı hacı 4 tane.msn eklersen atarım 2-3 tane daha rahat bakarsın
Toplam Hit: 960 Toplam Mesaj: 3