2.El Laptop Ekran Kartı Alınık
-
iyi pazarlar arkadaşlar.kullanmadıgım lenova y530 laptopum var.ekrankartı bozuk oldugu içn bşr süredir kenarda duruyou kullanmıyodum.yeni bi ekran kartı almak açıkçası mantıksız geldiği için pc yi perte ayırmıstım :)
şimdi bi ekran kartı bulup bu pc yi kullanmaya kara verdim veya işime yaramtı varssa satıcam.elinizde bu pc ye uygun ekrankartı olan varsa ve kullanmıyosa almaya talibim.
teşekkürler
-
nette aradım bulamıyorum fikri olan mürid varmı
-
Kardeşim ne yaptın sen :) Masaüstüne ekran kartımı alıyorsun ?
Laptoplardaki ekran kartları oyle pclerdeki gibi sok tak şeklinde değildir.Oyle alıp takamazsın kafana gore..Chipset şeklindedi kartlar.O yüzden zaten internette bulamıyorsun
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------Kardeşim ne yaptın sen :) Masaüstüne ekran kartımı alıyorsun ?
Laptoplardaki ekran kartları oyle pclerdeki gibi sok tak şeklinde değildir.Oyle alıp takamazsın kafana gore..Chipset şeklindedi kartlar.O yüzden zaten internette bulamıyorsun
-----------------------------
-
vesselam bunu yazdı:
-----------------------------iyi pazarlar arkadaşlar.kullanmadıgım lenova y530 laptopum var.ekrankartı bozuk oldugu içn bşr süredir kenarda duruyou kullanmıyodum.yeni bi ekran kartı almak açıkçası mantıksız geldiği için pc yi perte ayırmıstım :)
şimdi bi ekran kartı bulup bu pc yi kullanmaya kara verdim veya işime yaramtı varssa satıcam.elinizde bu pc ye uygun ekrankartı olan varsa ve kullanmıyosa almaya talibim.
teşekkürler
-----------------------------hacı servise götürcen onlar sokacak (onlar takacak demek istedim :P)
ama zannımca masaüstülerinkinden pahalı ellehem