2.El Müzik Aletleri Satışı
-
Herkese kolay gelsin öncelikle.müzik dükkanı açtığımı ve ordan satış yaptığımı belirtmiştim önceki konuda.elime çok güzel 2.el aletler geliyor temiz.eğer ihtiyacı olan varsa yararlansın istiyorum.liste çıkarıyorum şimdi.isteyenlere fotoğraf anında atılacaktır.
->İBANEZ V72E akustik gitar.2.el sayılmaz ama vitrinde kaldı.üzerinde kılcak çizikler var.250 tldir.yanında isteğe göre akort aleti,tel seti ya da kılıf hediye edilecektir.
->İBANEZ V72ECE elektro akustik gitar.350 tldir.yanında isteğe göre akort aleti,tel seti ya da kılıf hediye edilecektir.
->ARİA Special 2 elektro gitar.200 tldir.yanında isteğe göre akort aleti,tel seti ya da kılıf hediye edilecektir.
->BLAZER marka elektro gitar.210 tldir.yanında isteğe göre akort aleti,tel seti ya da kılıf hediye edilecektir.
->CORT X-1 elektro gitar.240 tldir.çok temizdir.yanında isteğe göre akort aleti,tel seti ya da kılıf hediye edilecektir.
->Digitech GNX2.270 tldir.isteğer göre herhangi bir hediye verilir yanında.(abartmamak koşuluyla :D )
->CORT X-2.320 tldir.sıfır gibi temizdir.yanında isteğe göre akort aleti,tel seti ya da kılıf hediye edilecektir.
->Epiphone Special 2.350 tldir.sıfır gibidir.yanında isteğe göre akort aleti,tel seti ya da kılıf hediye edilecektir.
->CORT EVL-K4.400 tl.sıfır gibidir.yanında isteğe göre akort aleti,tel seti ya da kılıf hediye edilecektir.
-
amfi yok mu şöyle 10 15 watt kendinden drive kanalı olan
-
Bonibon bunu yazdı
amfi yok mu şöyle 10 15 watt kendinden drive kanalı olan
elimizde marshall 15 w amfi reverblu amfi var.479 tl sıfırı.280 tlye gönderebilirim sana 2.elini.cort cm10g (sıfır) sana 120 tlye ayarlayabilirm hocam.
-
düzeltme:->İBANEZ V72ECE elektro akustik gitar.270 tldir.yanında isteğe göre akort aleti,tel seti ya da kılıf hediye edilecektir.
peace tarafından 08/Eyl/12 21:11 tarihinde düzenlenmiştir -
yeni ürünler geldi:
->El yapımı ud-abanoz sap ve kulakcıklar-ön kapak ladin-tekne gürgen 330 tl.yanında isteğe göre hediye verilecektir.
->Takamina EG-220 c elektro akustik gitar-370 tl.yanında isteğe göre hediye verilecektir.
->İbanez TBX30R amfi.320 tl.jak ile beraber.
-
Elektro bağlama ve normal bağlamalarda inanılmaz indirimler başlamıştır.İhtiyacı olan varsa bana ulaşabilirler.
-
uplayalım bakalım.
-
Banjo var mı hacım?