2.El Plotter (Cizici)
-
Arkadaslar burom icin plotter alma niyetindeyim. 60lik ve 0liklara bakıyorum ikisinin arasinda baya bir fark var sifirda makinelerde. Bende ikinci ellere bi bakayom dedim. Bi ka tane buldum 90lik makinr sifirin yari f iyati kadar. Sizden istegim konu hakkinda bilginiz varsa paylasmaniz. 2. El makine nasil olur guvenebilir miyiz. Metre maliyeti nedir? Kullanan bilen duyan varsa aciklasin :))
Saygılar
Mürit
seadog
-
Tam olarak ne için kullanacaksın? Beğendiğin ürünün modeli nedir?
-
antalya olimpios plottere bak.
1 milyar 12 ay taksit ölmessem alıcam -
Yapi projeleri ciktilari almak icin kullanacam.
Model olarak hp t520 is gorur gibi
Edit: antalyaolimpiosy
antalya olimpios icin link verirmisi
seadog tarafından 30/Nis/14 16:33 tarihinde düzenlenmiştir -
Plotter cihazların ömrü nasıl oluyor bilmiyorum fakat printer, cdrom, harddisk gibi oynar parçalı aletleri ikinci el almaya sıcak bakmıyorum.
-
Bina projeleri çıktısı alacaksan hp vb.den uzak dur. Daha doğrusu mürekkep kartuşlu, renkli çıktı veren cihazlardan almak yerine xerox yada tavsiyendir oce marka tonerli siyahbeyaz çıktı veren cihazlardan al. renkli çıktı haritacılarda 40 yıldabir lazım olur.
Yıllar önce ocenin tds450 sinden almıştım.çok güzeldi. Şu anda hp nin morekkep püskürtmelisini kullanıyorum maliyet oceye göre daha fazla ama kalitesi daha kötü.
2.el yerine sıfır düşünebilirsin. Maliyet fazla gelirse kiralama yapmanda mümkün. -
hpplotterss.com çok alıyolar 2.el plotter bi konuş istersen