3 Adet Matematik Sorusu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

iyi akşamlar müridler. yeğenim az önce attı soruları yardım lazımmış. benim matematik klasik problem çözmede kaldığı için fikir yürütemedim. çarpanlarına ayırmadan filan yürümek lazım sanırım ama emin değilim. bi el atsanız makbule geçer.

12-13 ve 16. sorular kalmış sadece diğerlerini yaptım diyor. bu 3 soru çözülüp işaret incelemesi (bunu yeni duydum matematikte :/) yapılacakmış.

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    marad10a
    marad10a's avatar
    Erkek

Yapabilirim galiba da buraya mobilden foto atamam ki. Carpanlarina ayirip kritik noktalari bulacaksin. Sonrasi biraz karisik. Whatsapp varsa atiyim ve yigenin 11.sinif mi :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    marad10a bunu yazdı

Yapabilirim galiba da buraya mobilden foto atamam ki. Carpanlarina ayirip kritik noktalari bulacaksin. Sonrasi biraz karisik. Whatsapp varsa atiyim ve yigenin 11.sinif mi :)

aynen 11. sınıf :F 

bi bak hacım eğer çözersen sana zahmet ayrı ayrı fotoları çek özelden tel atarım whatsapp için.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    marad10a
    marad10a's avatar
    Erkek
    Kreyzi bunu yazdı
    marad10a bunu yazdı

aynen 11. sınıf :F 

bi bak hacım eğer çözersen sana zahmet ayrı ayrı fotoları çek özelden tel atarım whatsapp için.

Daha bugün gördük bu konuyu whatsapp atarsan gonderiyim cevaplari abi :) son soru kaldi bi ikisini yaptim simdi ona ugrasiyorum

Edit: yaptim hepsini numara bekliyorum

marad10a tarafından 08/Ara/15 21:56 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Yeğenin kız dimi , ne güzel yazıyorlar yav şu kızlar, üniversiteddeyken de kendi yazdığmızı okuyamaz , pek denot tutmazdık , sonra kızlardan defter alır fotokopi çektiridik. allah razı olsun

maksat up olsun

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piiiranha9242
    piiiranha9242's avatar
    Erkek

Bunları iyi öğrensin ben zamanında pek önemsemedim şimdi kpss lisans hazırlıklarında çıktı yine karşıma ,

..Morali hep bozuk olan insan..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek

Yeğenin iyi çalışsın konuyu tam öğrenememiş demekki çift katlı köklerden korkmasın şimdi ben çözsem de işine yaramayacak diğerlerini çözdüyse buna da uğraşsın dikkat etmesi gerek 1 kısım var. 

iyibu! yeniden..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rajooonn
    rajooonn's avatar
    Erkek

Gece! Vampir değilim ama geceyi çok severim. Yalnızsın, oyun oynuyorsun monitörün ışığı ve kendin.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    ltcelik bunu yazdı

Yeğenin kız dimi , ne güzel yazıyorlar yav şu kızlar, üniversiteddeyken de kendi yazdığmızı okuyamaz , pek denot tutmazdık , sonra kızlardan defter alır fotokopi çektiridik. allah razı olsun

maksat up olsun

yeğenin yaşı ve sınıfı ve cinsiyeti anında deşifre oldu tbt'de :F

bu arada maradona saolsun hallettik.

Toplam Hit: 861 Toplam Mesaj: 9
matematik sorusu bilinmeyenli eşitsizlik