3 Adet Matematik Sorusu
-
iyi akşamlar müridler. yeğenim az önce attı soruları yardım lazımmış. benim matematik klasik problem çözmede kaldığı için fikir yürütemedim. çarpanlarına ayırmadan filan yürümek lazım sanırım ama emin değilim. bi el atsanız makbule geçer.
12-13 ve 16. sorular kalmış sadece diğerlerini yaptım diyor. bu 3 soru çözülüp işaret incelemesi (bunu yeni duydum matematikte :/) yapılacakmış.

-
Yapabilirim galiba da buraya mobilden foto atamam ki. Carpanlarina ayirip kritik noktalari bulacaksin. Sonrasi biraz karisik. Whatsapp varsa atiyim ve yigenin 11.sinif mi :)
-
marad10a bunu yazdı
Yapabilirim galiba da buraya mobilden foto atamam ki. Carpanlarina ayirip kritik noktalari bulacaksin. Sonrasi biraz karisik. Whatsapp varsa atiyim ve yigenin 11.sinif mi :)
aynen 11. sınıf :F
bi bak hacım eğer çözersen sana zahmet ayrı ayrı fotoları çek özelden tel atarım whatsapp için.
-
Kreyzi bunu yazdımarad10a bunu yazdı
aynen 11. sınıf :F
bi bak hacım eğer çözersen sana zahmet ayrı ayrı fotoları çek özelden tel atarım whatsapp için.
Daha bugün gördük bu konuyu whatsapp atarsan gonderiyim cevaplari abi :) son soru kaldi bi ikisini yaptim simdi ona ugrasiyorum
Edit: yaptim hepsini numara bekliyorum
marad10a tarafından 08/Ara/15 21:56 tarihinde düzenlenmiştir -
Yeğenin kız dimi , ne güzel yazıyorlar yav şu kızlar, üniversiteddeyken de kendi yazdığmızı okuyamaz , pek denot tutmazdık , sonra kızlardan defter alır fotokopi çektiridik. allah razı olsun
maksat up olsun
-
Bunları iyi öğrensin ben zamanında pek önemsemedim şimdi kpss lisans hazırlıklarında çıktı yine karşıma ,
-
Yeğenin iyi çalışsın konuyu tam öğrenememiş demekki çift katlı köklerden korkmasın şimdi ben çözsem de işine yaramayacak diğerlerini çözdüyse buna da uğraşsın dikkat etmesi gerek 1 kısım var.
-

-
ltcelik bunu yazdı
Yeğenin kız dimi , ne güzel yazıyorlar yav şu kızlar, üniversiteddeyken de kendi yazdığmızı okuyamaz , pek denot tutmazdık , sonra kızlardan defter alır fotokopi çektiridik. allah razı olsun
maksat up olsun
yeğenin yaşı ve sınıfı ve cinsiyeti anında deşifre oldu tbt'de :F
bu arada maradona saolsun hallettik.