folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 3 Boyutlu Çizim İçin Donanımsal Yardım.

3 Boyutlu Çizim İçin Donanımsal Yardım.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

İşyerine alınacak bilgisayar konusunda marka ayrımı olarak ikilemde kaldık. Sorunlarımız intel mi? Amd mi? tarzı sorunlar. Göz gezdirdiğimiz makina şudur ;

http://www.hepsiburada.com/liste/productdetails.aspx?productId=bd56722&categoryId=34&SKU=BD56722-MVARv
    Kullanacağımız program 3d max. Donanımsal olarak şahsen intel'e güvensekte, fiyat olarak avantajlı geldi. Fakat 3-5 kurus için keşkelerle uğraşmak istemiyoruz. Yardımcı olursanız sevinirim. ACİL.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esquire
    Esquire's avatar
    Erkek

http://tr.tr3d.com/pc-donanim/vray-render-donanim-testi-gelismis-versiyon/

burada kullanıcılar donanımlarını denemişler. bir fikir verir diye düşünüyorum.

boş
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Üstad ekran kartının pro olması lazım nVidia. Quadro serisinden en azından..

1000 usd civarıdır snırım

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Bir yerlere baktım da atın üstüne eşşek semeri gibi birşey..

Yani  o ekran kartı pek uymamış bence...

Eğer max ile cidden iş yapmak gerkiyorsa yani..

bizim 3dciler daha iyi bilir dj_doom mesela...

edit

dinlen dinlen kaç  o makinadan... :))

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XCoder
    XCoder's avatar
    Erkek
    işlemci i7 olsa daha iyi.. ram ok zaten o ayarda bişi olucak ne alırsan.. ekran kartı olmaz ama, pro çalışacağınız için ya ati firepro ya da nvidia quadro olması lazım, ilerde 3d gözlük falan da kullanılacak ise tercih nvidia olmalı.

The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the force.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    streetw1se
    streetw1se's avatar
    Erkek

hocam makina fiyat olarak iyi ama arkadaşların da dediği gibi Quadro chipsetli bi ekran kartı alman lazım.

biz de 3d boyutlu solidworks kullanıyoruz ve render yapıyoruz.ben kendim topladım makinaları özellikleri:

amd x6 1055 t

asus board

pny quadro fx 580

4 gb kingston 1600 mhz ram

1 tb 64 mb cache disk

Toplam Hit: 839 Toplam Mesaj: 6