3 Boyutlu 'Star Wars' Filmi Geliyor
-
Serinin ilk bölümü 'The Phantom Menace'in üç boyutlu versiyonunun gösterim tarihi belli oldu.
LOS ANGELES - Avatar'la beraber üç boyutlu filmler büyük ilgi görmeye başlayınca yapımcı şirketler de hem yeni birçok üç boyutlu filmi yayına soktu, hem de eski popüler filmlerin tekrar üç boyuta çevrilip yayınlanacağı haberleri gelmeye başladı.
20th Century Fox stüdyosu bu furyadan nasibini alan 'Star Wars'un üç boyutlu versiyonu için gösterim tarihini açıkladı.
Serinin ilk filmi 'The Phantom Menace' bundan yaklaşık bir yıl sonra 10 Şubat 2012'de sinemalarda yayınlanacak. Ardından diğer beş film de sırayla üç boyutlu olarak gösterime girmeye devam edecek.
'Star Wars' sinema tarihinin üç boyuta çevrilerek tekrar sinemalarda gösterilmeye başlanan ilk filmi olacak.
-
heyecanla bekleyeceğim bluray izledik şimdi sıra 3d de :D
-
Hiç sevmiyorum 3d film olayını.
-
1 yıl var daha :D
-
3d yi geçtim en azından tüm seriyi sinemada izlemiş olacağım
-
Ya arkadaş o kadar malzeme var star wars la ilgili yığınla kitap okudum... Yeni film çekin arkadaş... Başka ırkların hayatını anlatın ne bileyim... Star Wars hayranı birisi olarak yeni filmleri bekliyoruz :)
-
bloodmage bunu yazdı:
-----------------------------
Ya arkadaş o kadar malzeme var star wars la ilgili yığınla kitap okudum... Yeni film çekin arkadaş... Başka ırkların hayatını anlatın ne bileyim... Star Wars hayranı birisi olarak yeni filmleri bekliyoruz :)
-----------------------------adam haklı beyler , 2000lerde de starwarsın yeni teknolojiyle yeniden çekilmiş halini yaptılardı zaten. o çok uzak evrende skywalker ailesinin başından geçenler haricinde de bir yığın mevzu dönmüştür eminim
-
raikkonen bunu yazdı:
-----------------------------
3d yi geçtim en azından tüm seriyi sinemada izlemiş olacağım
-----------------------------Doğru söze ne denir :)
-
Ya bana göre 3d animasyonlarda iyi oluyor