folder Tahribat.com Forumları
linefolder Programlamaya Giriş
linefolder 3 Boyutlu Tasarım (CAD) Programı Geliştirme

3 Boyutlu Tasarım (CAD) Programı Geliştirme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokorecci
    kokorecci's avatar
    Erkek
    Arkadaslar işim itibari ile 3B tasarım programlarıyla haşır neşir olurum. Bu kategoride bir çok program mevcuttur. Bildiğim kadarıyla da tamamı yabancı kaynaklı programlardır. Ben bu tür programların yerli olarak geliştirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Bunun zor olacağı malum, ancak burada bir çok programcı olduğunun farkındayım. Böyle bir programın (Örnek:Solidworks gibi) yazılması için zaman, para, bilgi, tecrübe anlamında nelere ihtiyac vardır. En azından yüzeysel olarak bir bilgi verirseniz çok sevinirim. Şimdiden tsk ler...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek
    yazılması için zaman, para, bilgi, tecrübe anlamında nelere ihtiyac vardır. --------------------------------- unuttuğun bişey var oda matematik öncelikle matematik öğrenmek gerek özellikle koordinat sistemlerini :|

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokorecci
    kokorecci's avatar
    Erkek
    wert bunu yazdı:
    -----------------------------
    yazılması için zaman, para, bilgi, tecrübe anlamında nelere ihtiyac vardır. --------------------------------- unuttuğun bişey var oda matematik öncelikle matematik öğrenmek gerek özellikle koordinat sistemlerini :|
    -----------------------------
    evet kesinlikle unutmadım bilgiden kastım bu tür şeyler işte... bunun yanında hangi programlama dili gerekli mesela
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hotboy
    hotboy's avatar
    Erkek

lisede, üniversitede matematik derslerinde "aamaaaan, nerde işimize yarayacak bunlar" demeyen insanlar lazım mesela,..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek

özetle matematik mühendisi lazım sana, matematik bilgisi değil.

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

öncelikel matematik bilgisi lazım sonra HolyOne gibi bi kod adamı lazım sana başak bir şeye ihtiyacın yok herhaler:)

I am Jack's inflamed sense of rejection
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CHaRMaNDeR
    CHaRMaNDeR's avatar
    Erkek

önceki kardeşlerimizin dediği gibi matematik en temel bileşen. fakat matematik kadar yaratıcılık lazım. yoksa hedef solidworks se sadece onun bir kopyası çıkar. bu olmazsa 3d'den beklenen kolaylığı hızı ve verimliliği vermek zor.

Düşünüyorum, o halde varım.
Toplam Hit: 1670 Toplam Mesaj: 7