folder Tahribat.com Forumları
linefolder Virüs - Trojan - Keylogger - BotNet
linefolder 3 Format Attım Genede Virüs Duruyor

3 Format Attım Genede Virüs Duruyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hakkof
    hakkof's avatar
    Erkek

arkadaşlar pc me bir virüs bulaştı temp 32 adlı dosyanın içinde visat ultimate kulanıyorum 3 kere foemat attım yinede hala aynı virüs var kafayı yiyicem  l

tfen bilen arkadaşların yardımını istiyorum

yok
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enicma_
    enicma_'s avatar
    Erkek

hacı java dan kaynaklınıyor senın sılemedıgın vırus dedıgın sey aslında vırus degıl. aynısı bende de oldu vırus dıye sılmeye calıstım olmadı sılmek ıcın programlar ındırdım yıne sılemedım format attım gene sılemedım. sonra bu vırus dedıgım seyı ısım olarak yabancı sıtelerde aradım ve karsıma bı bakın ne cıktı hıc beklemedıgım bır olay.... tahmın bıle etmıyordum...

java yenı surumu yukledıgınız zaman temp dosyasına otomatık olarak yerlesır ve bu ıse javanın bır dosyası olarak gozukuyor wındos un ıcınde onun hıcbır zararı yok cunku tam 1 haftamı verdım bu olaya ve garantı verıyorum o vırus degıl sadece javanın bır dosyası zararı yok pc ne bende suan var duruyor yanı kafan rahat olsun dostum....

hadı selametle kardeş....

-
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Büyük ihtimal c harici diğer disklerin autorununda virus var, format attıktan sonra güvenli bi flashdisk aracılığı ile flashdiske antivirüsü yükleyip ondan sonra onu kurduktan sonra bilgisayarıma girmen lazım...

Başka yollarıda var ama en anlatılacak şekli bu...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcellencE
    ExcellencE's avatar
    Erkek
    Bi format daha dene sen bence olcak ;)

Yapay zeka, zeka değildir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kumanaga
    Kumanaga's avatar
    Erkek

ExcellencE bunu yazdı:
    -----------------------------

baya bi güveniyorsun hoca kendine :)

⎝Her boku biliyorsun, "Herkes" yazmasını bilmiyorsun.⎠
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Selanikli
    Selanikli's avatar
    Erkek

arkadasım virus dedigin dosyanın ismi perflib_perfdata_*** mı son rakamları her acıp kapadıgında degişkendir. Enicma arkadasımız dogru soyluyor aynı sey bendede oldu ozellikle java ve adobenin guncellemelerini yaptıkdan sonra temp dosyasının icinde bu dosyayı bulmustum haftalarca silmek icin baya bir caba gostermiştim. turk forumları icinde pek yer almıyor bu konu bende birkac yabancı forumlarda kucuk bir arastırma yaptım icin rahat olsun virus degil o. eğer benim bahsettigim dosyadan bahsediyorsan

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narkozMRT
    narkozMRT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

kardeş diskinde autorun olarak kalmış olabilir. c sürücüne format atarsın ama d sürücünde çift tıkladın mı aktif hale gelir. ve sistemini etkiler kardeş. ben şahsen bilgisayarıma sistemi kurduktan sonra CD den Çalışan bi XP Versiyonu var onu takıyorum açıldıktan sonra d sürücüsüne gir kabak gibi .inf.exe. dosyalarını görürsün direk delete dersin sorunun büyük bi ihtimal çözülür.

Ne Olursan Ol Beni Bul ; https://www.facebook.com/izmirliyimmm
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narkozMRT
    narkozMRT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ExcellencE bunu yazdı:

yazı tura atalım kardeşim istersen. ;)

birde XP ASR Duasına Çıkalım İstersen :)

Ne Olursan Ol Beni Bul ; https://www.facebook.com/izmirliyimmm
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek
    Fdisk çek xp kur rahat et.

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
Toplam Hit: 3191 Toplam Mesaj: 9