3 Gündür Süren Dalak Kalkması Olayi [ Bana Yardım :D ]
-
Merhaba
$imdi 3 gündür süren bir dalak kalkması olayiyla kar$i kar$iyayim
ilk defa 3 gün once basladı zeytinburnu sahilinden fatih merkeze kadar yuruduk ( arkada$ sagolsun ) neyse yururken
yolun yarısında dalagiim sisdi oturduk oraya işte biraz durduk neyse hemen kalkınca biraz yuruynce gene agrimaya basladi iste
neyse gecer dedim ogün yattım ama ondan sonraki 2 günde boyle devam ediyor azıcık hareket etsem hemen agrıyor.
Ne yapmam lazım herhangi bi bilgisi olan varmı acaba ? yoksa direk doktoramı gitsem ?
Dalak bölgesi dediğim yerde kalbimin biraz a$agısı oralar işte herkese olur biraz koştugu zaman falan ama artık ben az bişi hareket etsemde oluyor... -
brucella olabilirsin,bende de vardı aynısı
-
Sicak su torbasi koy hocam..
-
valla o kadar yürümedim hiç ama fazla yüzdüğümğüzde olurdu..bi sağlık memuru arkadaşa karın bölgesine masaj yapmıştı biraz dinlenince geçmişti.bi de üşütme kendini.. ama 3 gün diyosun bi sağlık ocağına falan git istersen acil servis falan .. geçmiş olsun
-
2+2=4
doktora git, problemin ilerleyince zaten gideceksin bari ilerlemeden git baktır.
-
cyb3rt1m3 bunu yazdı:
-----------------------------
Nasıl oluyor hoca o , belirtileri falan ? -
Metanet bunu yazdı:
cyb3rt1m3 bunu yazdı:
Nasıl oluyor hoca o , belirtileri falan ?
sürekli yorgun oluyon,bitkinlik falan,et ve süt ürünlerinden geçiyor genelde.Ben baya bi küçüktüm o zaman zar zor hatırlıyorum,ama şöyle bişey de var,dalak şişmesi tam brucelle belirtisi değil.İnternetten de hiç araştırma bence,direk doktora git.Sonraları başına bela olmasın -
Geçmiş olsun Dalak Çok Önemli bir konudur Bekletilmeye gelmez, Hocam Hiç araya Zaman koymamanı Şiddetle Öneririm.
Yarın Sabah erkenden tezi yok Doktora.
-
yok ben surekli yorgun degilim + hiperaktifim (:
et ve süt ürünlerinide fazla tuketiorm :)
Zahmet edip yorum yapan bütün arkada$lara cok te$ekkr ederim... -
bana bi ara 2 adım yürüyünce ağrılar kasılmalar oluyordu dediğin bölgelerde sonradan azaldı ve bitti artık bi sıkıntım yok
belki yediğin yiyeceklerden gibi şeylerden olabilir
-
geçmiş olsunm geç olmadan doktora git
Toplam Hit: 2281 Toplam Mesaj: 11