3 Lcd Monitör Arasında Hangisi Sizce İyi ?
-
Arkadaşlar LCD monitör alıcam çok büyük birşey de almak istemiyorum 19 yada 18.5 inch işimi görür maksimum verebileceğim ücret 220 TL
Bu 3 model arasında favorim Philips sizce alayımmı bu modeli iyimidir ?
Ya philips alıcam yada diğer iki modelden birini
Philips 190E2FB 19 - 206,99 TL < Favorim

Ortak özellikler: Ekran Boyutu: 18.5 ", Analog, Tepki Süresi: 5 ms, Çözünürlük: 1440x900, Ekran Tipi: Geniş Ekran
Samsung B1930N 18.5 - 211,05 TL

Ortak özellikler: Ekran Boyutu: 18.5 ", Analog, Tepki Süresi: 5 ms, Çözünürlük: 1366x768, Ekran Tipi: Geniş Ekran
LG W1943SS-PF 18.5 - 177,42 TL

Ortak özellikler: Ekran Boyutu: 18.5 ", Analog, Tepki Süresi: 5 ms, Çözünürlük: 1366x768, Ekran Tipi: Geniş Ekran
-
özelliklerini yazsaydın yardımcı olurduk modellerini yazmışsın ama Neyse anladın galiiba :D
-
A_REX bunu yazdı:
-----------------------------
özelliklerini yazsaydın yardımcı olurduk modellerini yazmışsın ama Neyse anladın galiiba :D
-----------------------------Düzenleme yaptım ;)
-
LG fenaa şekil hoş :D ucuzda
-
Antikilller bunu yazdı:
-----------------------------Kararsız kaldım hocam valla şuan samsung CRT monitör kullanıyorum LCD aldığımda çok felaket fark olucak :D
-
OCEANUS bunu yazdı:
Antikilller bunu yazdı:
-----------------------------Kararsız kaldım hocam valla şuan samsung CRT monitör kullanıyorum LCD aldığımda çok felaket fark olucak :D
-----------------------------biliyorum hocam evde philips crt var gidiyorum başka yere lcd yada led oww shit diyorum :) ama mümkünse bunların dışında led bakmaya çalış lcd gibi değil harbi fena onlar
-
Bu kadar paraya kıyacaksın 1920x1080 çözünürlükte bi monitör al sonra pişman olma.
-
http://www.exa.com.tr/hp/monitorlcd/hp_wr739aa-407-14646.html
peşin alırsan indirim yapıyolar ben peşin almadım kartla aldım ama genede 124 dolara indirdiler 240 tl gibi bişey ödemiştim